m:disk – novi m:tel-ov servis za bezbjedno skladištenje dokumenata onlajn

Aplikacija m:disk vam omogućava da svoje omiljene fotografije, klipove i razne druge vrste dokumenata čuvate na m:tel-ovom cloud-u!

13743 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mtel
Foto: Mtel

Fali vam memorije u telefonu? Dosadilo vam je da konstantno brišete stare fotografije kako biste napravili prostor za nove? Ukoliko ste korisnik m:tel-a, više ne morate da brinete jer vam je od sada na raspolaganju m:disk, novi “cloud” servis za online skladištenje fotografija, video klipova i drugih dokumenata!

Aplikacija m:disk vam omogućava:

  • da bezbjedno čuvate fotografije, video zapise, muziku, podatke i ostale sadržaje sa svog mobilnog uređaja ili računara
  • da uključite automatsku sinhronizaciju i u trenutku sačuvate sve drage uspomene sa svog telefona
  • da uređujete svoj memorijski prostor kako vi želite, da kreirate albume, foldere, kao i da sinhronizujete podatke koje imate na svom telefonu sa m:disk prostorom
  • da sačuvana dokumenta, ukoliko to želite, podijelite sa drugima, čak iako nisu korisnici m:disk-a

Uslugu m:disk mogu da koriste svi postpejd i split korisnici kompanije m:tel. U zavisnosti od toga koji paket koristite, m:disk možete koristiti potpuno besplatno, ili pak po zaista nevjerovatno niskim cijenama.

Usluga m:disk je besplatna za korisnike sledećih m:tel-ovih postpejd tarifa:

  • Urban Neo M+, Urban M, Surf L (besplatno dobijaju 10 GB prostora);
  • Urban Neo L, Urban L, Surf XL (besplatno dobijaju 30 GB prostora);
  • Urban Neo XL, Urban Neo XXL, i Urban XL (besplatno dobijaju 100 GB prostora).

Svim ostalima, kao i korisnicima prethodno navedenih paketa koji žele da kupe dodatni m:disk prostor, na raspolaganju su dva paketa:

  • Disk 50 GB – po cijeni od 0.50 € / mjesečno
  • Disk 200 GB – po cijeni od 1.50 € / mjesečno

Aktivacija usluge m:disk

Aktivacija m:disk-a se vrši vrlo jednostavno. Preuzmite aplikaciju preko Google Play Store za Android ili preko Apple Store za iOS uređaje. Nakon preuzimanja, unesite vaš broj telefona u aplikaciju, kliknite na polje "Pošalji kod" i unesite aktivacioni kod koji vam je isporučen u SMS poruci.

Ukoliko ste korisnik nekog od navedenih paketa za koje vam sljeduje besplatni m:disk prostor, isti će vam biti automatski dodijeljen. Ukoliko, pak, želite da kupite m:disk prostor, to možete uraditi klikom na dugme “Upravljaj svojim m:disk prostorom” u sklopu kategorije “disk” unutar aplikacije.

Važne informacije

Prenos internet podataka ostvaren korišćenjem m:disk aplikacije se ne naplaćuje, a aplikaciji i portalu možete da pristupite i preko WiFi-ja. Maksimalna veličina fajla koja se može postaviti na m:disk je 4 GB.

Više informacija o m:disk-u na: https://bit.ly/3x1lgct

m:disk – vaši podaci i slike su na sigurnom!

m:tel – imate prijatelje!