Laptop i projektor školi "Bratstvo i jedinstvo" u Ulcinju

“Drago nam je da civilni sektor prepoznaje kroz svoje aktivnosti potrebu da i na ovaj način pomogne obrazovne ustanove i nadamo se budućoj saradnji”, kazala je Kovačević

3478 pregleda 1 komentar(a)
Foto: CGO
Foto: CGO

Centar za građansko obrazovanje (CGO) i Ambasada Njemačke u Crnoj Gori donirali su laptop i projektor posljednje generacije, Srednjoj mješovitoj školi “Bratstvo i jedinstvo” u Ulcinju.

Savjetnik u CGO-u Miloš Vukanović kazao je da se nada da će ta donacija omogućiti prevazilaženje ograničenja koje su kreirali izazovi onlajn nastave.

“Iako donacija nije velika, nadam se da će pomoći nastavnom kadru prilikom realizacije savremenih metoda nastave, a učenicima omogućiti zanimljiviji vid učenja,” kazao je Vukanović.

On je pozvao i druge društvene činioce da prate primjer CGO-a i kroz kontinuiran niz manjih doprinosa kvalitetu i interaktivnosti nastave.

Direktorica škole Ardita Kovačević zahvalila je u škole na donaciji, koja će, kako je navela, koristiti nastavnicima naše škole i unaprijediti vaspitno obrazovni rad.

“Drago nam je da civilni sektor prepoznaje kroz svoje aktivnosti potrebu da i na ovaj način pomogne obrazovne ustanove i nadamo se budućoj saradnji”, kazala je Kovačević prilikom prijema donacije

Uručenju donacije prisustvovala je i predstavnica Ambasade Njemačke Azra Urbitsch.

Bonus video: