Očajnički pokušaj žene da se vrati u stvarnost

Krije se u udaljenom manastiru u Grčkoj, i želi da izgradi novi život za sebe.

17740 pregleda 0 komentar(a)
Ljeto 2021, Foto: Vijesti online
Ljeto 2021, Foto: Vijesti online

U Drugoj strani ponoći, igrali su majstorsku igru ljubavi, požude i smrti. Sada, u Ponoćnim uspomenama, oni koji su preživjeli, sreću se da odigraju posljednju partiju...

Progonjena tragedijom, bez sjećanja na prošlost, jedna lijepa žena očajnički pokušava da se vrati u stvarnost. Krije se u udaljenom manastiru u Grčkoj, i želi da izgradi novi život za sebe.

Ponoćne uspomene
foto: Vijesti online

Ona je Ketrin Daglas, predodređena da se još jednom suoči sa okrutnom, harizmatičnom moći Konstantina Demirisa, grčkog brodovlasnika koji je ubio njenog muža i koji živi sa samo jednim osjećanjem – željom da se osveti.

Sada, u blistavim metropolama posleratne Evrope, Demiris je spreman da izvede posljednji čin svog đavolskog plana – i zatre svaki trag opasne tajne čiju poražavajuću istinu samo Ketrin zna.

Ponoćne uspomene
foto: Ponoćne uspomene

Osjetila je naglo uzbuđenje. „Kirk...“ I nije bila sigurna šta namjerava reći. Moje će sljedeće riječi, mislila je Katarina, izmijeniti moj život.

Bilo bi jednostavno reći da. Šta me zadržava? Je li to strah od prošlosti? Hoću li cijeli život proživjeti u strahu? Ne smijem dopustiti da se to dogodi.

  • „Satkano sa takvim poletom da gospodin Šeldon vodi svoju priču do vrhunca zadovoljstva.“ Njujork tajms
  • „Još jedan Sidni Šeldon koji se ne može ostaviti.“ Detroit fri pres
  • „Hipnotično... majstor zapleta se još jednom dokazao!“ Baltimor tajm

U prodaji od četvrtka 8.Jula po cijeni od 4.99 €

Bonus video: