PREDSTAVILI PONUDU

Novljani na sajmu turizma u Banja Luci

Na hercegnovskoj rivijeri boravi 1.270 gostiju ili 4 odsto manje nego lani u isto vrijeme. U hotelima je je smješteno 30 odsto, a u domaćoj radinosti u kojoj odmara 886 gostiju ili 70 odsto turista
149 pregleda 2 komentar(a)
TO HN, Foto: TO HN
TO HN, Foto: TO HN
Ažurirano: 02.02.2019. 12:20h

Turistička organizacija (TO) Herceg Novi predstavila je novogodišnju i zimsku ponudu na 21. Jesenjem sajmu 2017 u Banja Luci koji završava danas.

Na 21. sajmu objedinjene su tri međunarodne manifestacije: Sajam lova, ribolova, ekologije i sporta LORIMES, Sajam poljoprivrede i prehrambene industrije AGROS i Sajam turizma i ugostiteljstva.

Sajam, pored klasične postavke izložbenog i prodajnog karaktera, sadrži i stručna predavanja, prezentacije i degustacije, ribolovački kotlić, te razne druge oblike promocije.

Na zajedničkom štandu sa turističkim organizacijama Tivta i Budve, najviše interesovanja je bilo za novogodišnji program.

“Posjetioci su našu ponudu promo smještaja u okviru paket aranžmana za 3, 5 i 7 dana, ocijenili vrlo konkurentnom u odnosu na obližnja tržišta”, saopšteno je iz TO Herceg Novi.

Oni će u ponedjeljak u Sarajevu na konferenciji za medije takođe predstaviti  urističku ponudu Herceg Novog.

Na hercegnovskoj rivijeri boravi 1.270 gostiju ili 4 odsto manje nego lani u isto vrijeme. U hotelima je je smješteno 30 odsto, a u domaćoj radinosti u kojoj odmara 886 gostiju ili  70 odsto turista.