Bečić: Andrijevica zaslužuje da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja

Bečić je čestitao Dan Opštine Andrijevica njenom predsjedniku Željku Ćulafiću i predsjedniku Skupštine Opštine Mladenu Đukiću, sa željom da se u bliskoj budućnosti grad učini ljepšim i ugodnijim mjestom za život

7442 pregleda 12 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore

Andrijevica u potpunosti i bez izuzetka zaslužuje da bude dio ravnomjernog regionalnog razvoja Crne Gore, ocijenio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

On je u čestitki povodom Dana Opštine kazao da smatra da će će lokalna uprava, i pored svih izazova, biti fokusirana na pripremu i realizaciju programa od značaja za izgradnju infrastrukture i valorizaciju prirodnih potencijala, koji bi trebalo da podstaknu napredak Andrijevice i cijelog sjevera.

Takvim pristupom, kako je saopšteno iz Kabineta predsjednika, stvoriće se nove vrijednosti za mlade ljude, kao i bolji poslovni ambijent za sve relevantne subjekte zainteresovane za ulaganja u privredne grane koje su od vitalnog značaja za razvoj sjevernog regiona.

“To će direktno generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Komovima”, ocijenio je Bečić.

Bečić je čestitao Dan Opštine Andrijevica njenom predsjedniku Željku Ćulafiću i predsjedniku Skupštine Opštine Mladenu Đukiću, sa željom da se u bliskoj budućnosti grad učini ljepšim i ugodnijim mjestom za život.

“Ovaj datum obilježavate u godini kada Crna Gora slavi 80 godina od Trinaestojulskog ustanka, u kojem su žitelji ovog kraja dali svoj doprinos koji generacije pamte”, zaključio je Bečić.

Bonus video: