Golubović: Čast je ugostiti odbojkašku reprezentaciju koja u Pljevljima obavlja najznačajniji dio priprema

Prvu utakmicu u grupi B na Evropskom prvenstvu Crna Gora igra 3. septembra od 17.15 časova protiv Bugarske. Ostali rivali naše reprezentacije su Slovenija (4. septembar, 16 časova), Italija (5. septembar, 19 časova), Češka (7. septembar, 19 časova) i Bjelorusija (8. septembar, 19 časova)

993 pregleda 42 reakcija 0 komentar(a)
Odbojkaši reprezentacije sa predsjednikom pljevaljske opštine, Foto: Opština Pljevlja
Odbojkaši reprezentacije sa predsjednikom pljevaljske opštine, Foto: Opština Pljevlja

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović priredio je svečani ručak za mušku odbojkašku reprezentaciju Crne Gore koja je danas u Pljevljima okončala prvi dio priprema za Evropsko prvenstvo koje be se održati u septembru u češkom gradu Ostravi.

Uz konstataciju da su Pljevlja našim odbojkašima već nekoliko godina donosila sreću i dobre rezultate u daljim takmičenjima, predsjednik Golubović im je poželio uspjeh i na predstojećem – Evropskom prvenstvu.

“Čast je ugostiti odbojkašku reprezentaciju koja korišćenjem kvalitetne sportske infrastrukture u Pljevljima obavlja najznačajniji dio priprema, i izrazio uvjerenje da će im Pljevljaci i ubuduće biti dobri domaćini, kao što je to praksa već nekoliko godina”, saopšteno je iz Golubovićevog kabineta.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković zahvalio se rukovodstvu Opštine Pljevlja na gostoprimstvu i u ime Saveza im uručio prigodne poklone.

Osim Pajkovića, druženju je prisustvovao i član Upravnog odbora OSCG Nenad Vujanović.

Reprezentacija će nakon Pljevalja pripreme nastaviti u Podgorici.

Od 19. do 22. avgusta zakazan je turnir u Makedoniji, a od 22. do 27. avgusta puleni Veljka Bašića imaće u Podgorici sparing treninge i utakmice sa Aluron Virtu Zawiercie, poljskom ekipom koju vodi trener Igor Kolaković i njegov pomoćnik Srđan Popović.

Prvu utakmicu u grupi B na Evropskom prvenstvu Crna Gora igra 3. septembra od 17.15 časova protiv Bugarske. Ostali rivali naše reprezentacije su Slovenija (4. septembar, 16 časova), Italija (5. septembar, 19 časova), Češka (7. septembar, 19 časova) i Bjelorusija (8. septembar, 19 časova).

Bonus video: