Jedinstven kulinarski koncept u srcu Boke Kotorske

Jeste li sigurni da znate pravo značenje riječi “Mudra”?

Izraz mudra odnosi se na upotrebu simboličnog gesta rukama tokom meditacije koje nose specifične ciljeve usmjeravanja energetskog toka vašeg tijela. Položaj ruku ima sposobnost da utiče na energiju našeg fizičkog, emocionalnog i duhovnog tijela. Mudre pomažu u povezivanju mozga sa tijelom, smiruju bol, stimulišu endorfine i povećavaju vitalnost

53634 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dobrota Tours
Foto: Dobrota Tours

Jadranski povjetarac, nježni zvuk talasa, zalazak sunca u Bokokotorskom zalivu, inovativan meni zasnovan na svježim, lokalnim sastojcima objedinjeni su u jedinstveno hedonističko utočište - Mudra Art Cuisine.

Mudra Art Cuisine nalazi se u prelijepoj istorijskoj Dobroti i otvoren je u junu 2019. godine. Predstavlja unikatan kulinarski koncept koji daje naširoko poznatoj, crnogorskoj, lokalnoj kuhinji moderan “twist”. Personalizovana usluga, obilje svježe ribe i morskih plodova kao i “signature” specijaliteti od mesa pružiće neponovljiv doživljaj i onima sa naistančanijim ukusom.

Dobrota Tours
foto: Dobrota Tours

Zahvaljujući bogatom gastronomskom naslijeđu, uz svoj jedinstveni autorski pristup i konstantno istraživanje lokalnih namirnica, sa posebnim osvrtom na mikro-sezonske, glavni šef kuhinje, Hrvoje Kroflin, daje jelima poseban pečat.

U duhu “Mudre”,koja u meditaciji predstavlja simboličan gest ruke koji ima moć stvaranja radosti i sreće, ovaj kulinarski koncept ima za cilj pružanje vrhunske personalizovane usluge koja će svim gostima omogućiti potpuno ugođaj i uživanje za sva čula.

Autentična atmosfera i prvoklasna usluga su zadobile povjerenje najboljeg tenisara svijeta, Novaka Đokovića. Pažljivo osmišljen kalendar muzičkih događaja sadržao je i koncerte regionalnih zvijezda kao što su Goran Karan i Željko Samardžić.

Kontakt telefon: 068 888 887

Instragram stranica: https://instagram.com/mudra.artcuisine?utm_medium=copy_link