IDEA i Jana: Velika ljubav za male heroje

Pridružite se zajedničkoj akciji IDEE i Jane kojom ćemo doprinijeti stvaranju boljih uslova u Centru - mjestu gdje počinje novi život.

31482 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Da li ste znali da se u Crnoj Gori oko 5% beba rodi prije vremena? Ovi mališani zahtijevaju posebnu brigu, pa su nakon rođenja smješteni u Centru za neonatologiju, u kojem se, osim prijevremeno rođenih beba, liječe i bebe sa drugim zdravstvenim problemima.

U cilju stvaranja još boljih uslova za njihovu njegu u Centru za neonatologiju, Jana i IDEA pokrenule su kampanju „Velika ljubav za male heroje“. U periodu od 2. avgusta do 26. decembra, kupovinom bilo kojeg Jana proizvoda (voda, ledeni čajevi i vitamini) u svim IDEA prodavnicama učestvujete u prikupljanju donacije za Centar za neonatologiju Instituta za bolesti djece u Podgorici.

Pokretanje ove inicijative još jedna je u nizu društveno odgovornih aktivnosti koje IDEA sprovodi u djelo. Prema riječima Jelene Doderović, direktorice marketinga u IDEI, ova akcija nosi snažnu poruku da u najtežim trenucima treba da budemo podrška jedni drugima. „Ne postoji mjesto na svijetu u kojem se nada i vjera u ljubav i život mogu osjetiti snažnije nego što je to na mjestu gdje se vodi bitka za život tek rođene djece. Stoga smo se rado pridružili inicijativi koju je pokrenuo naš partner, Jana, kojom ćemo kroz donaciju pomoći upravo Centru za neonatologiju u kojem se liječe mališani iz cijele Crne Gore. Sigurna sam da će naši potrošači prepoznati značaj ove inicijative i kupovinom Jana proizvoda isključivo u IDEA prodavnicama, pomoći da stvorimo još bolje uslove za naše najmlađe heroje“, kazala je Doderović.

Vedrana Vlahović, brend menadžer za Janu istakla je da Jana uvijek nastoji pomoći najranjivijim grupama i onima kojima to najpotrebnije: ''Zajednička briga o zajednici u kojoj poslujemo nije samo fraza, ona je imperativ i inspiracija za naš brend. Tako smo u Crnoj Gori pokrenuli akciju „Velika ljubav za male heroje“. Kupovinom proizvoda brenda Jana u IDEA prodavnicama širom Crne Gore izdvojiće se 10 odsto iznosa od svakog prodatog proizvoda za donaciju Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece u Podgorici kako bi mali heroji imali još kvalitetnije uslove liječenja. Pozivam građane da svojim doprinosom i malim znakom pažnje pomognu u stvaranju razlike koja nekome znači bolju budućnost.''

Centar za neonatologiju - mjesto gdje počinje novi život

Za mnoge roditelje rođenje djeteta je nov početak i najsrećniji trenutak u životu, ali za neke od njih i period strepnje i neizvjesnosti. U Centru za neonatologiju liječe se mali heroji koji tek što su zakoračili u svijet, a već se bore u jednoj od najtežih borbi za početak života i zdravu budućnost. Liječenje novorođenčadi složeno je i dugotrajno, a zahtijeva stalni, dvadesetčetvoročasovni nadzor stručan i veoma posvećen kadar, kao i savremenu medicinsku opremu.

Zato, pridružite se zajedničkoj akciji IDEE i Jane kojom ćemo doprinijeti stvaranju boljih uslova u Centru - mjestu gdje počinje novi život.