Službi CEDIS-a uručeno najveće priznanje Opštine Žabljak

Nagrada je dodjeljena za pregalački rad na obezbjeđivanju napajanja električnom energijom građanima Žabljaka i u najekstremnijim vremenskim uslovima

2812 pregleda 59 reakcija 3 komentar(a)
Foto: CEDIS
Foto: CEDIS

Predsjednik opštine Žabljak Veselin Vukićević uručio je opštinsko priznanje, nagradu 17. septembar Službi održavanja Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, saopšteno je iz službe za korporativnu komunikaciju CEDIS-a..

Najveće opštinsko priznanje Službi održavanja uručeno je na svečanoj sjednici Skupštine Opštine povodom 17. septembra Dana opštine Žabljak.

Nagrada je dodjeljena za pregalački rad na obezbjeđivanju napajanja električnom energijom građanima Žabljaka i u najekstremnijim vremenskim uslovima.

Navodeći razloge zbog kojih je priznanje dodjeljeno Službi održavanja Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, Vukićević je kazao da su oni odgovornim i požrtvovanim djelovanjem zaslužili poštovanje građana Žabljaka i njega lično.

"Svih ovih godina i decenija, u najtežim mogućim uslovima, činili su sve što mogu da nam omoguće normalno funkcionisanje života u ovim našim surovim durmitorskim uslovima, istakao je Vukićević.

Inženjer Srećko Kotlica, koji je ujedno i pretpostavljeni ekipi koja je radom zavrijedila ovu nagradu, u ime CEDIS-a i Službe održavljanja Žabljak, zahvalio je na ukazanoj pažnji i istakao da mu samo može biti čast što je dio tog sjajnog žabljačkog tima.

Jelena Terzić Bojović kazala je da stručni žiri za dodjelu nagrade, jednoglasno nagradu dodijelio - Službi održavanja Žabljak istakavši da za žabljačku ekipu CEDIS-a Zorana Kasalicu, Ranka Kneževića, Luku Baranina, Dalibora Stijepovića, Blagoja Bojovića, Ivana Ćurića i njivohog šefa Srećka Kotlicu prepreke ne postoje.

"Durmitorske zime su surove i duge a problemi od leda i snijega koji okuje stubove i užad, česti i komplikovani, pa za ovu požrtvovanu i humanu ekipu posla ne fali. Građani Žabljaka – MZ Krš Šljivansko, su predlogom za ovu nagradu pokazali da prepoznaju i cijene njihovu spremnost da u svako doba dana i noći krenu u posao bez obzira što ne znaju na kakve sve prepreke i opasnosti mogu naići, kazala je Terzić Bojović.

Bonus video: