Čari Mediterana

U Njujorku i Čikagu dijaspori predstavljen velelepni kompleks
203 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.11.2017. 07:14h

Soho Grupa sa sjedištem u Baru, se dugi niz godina, pored turizma, ugostiteljstva i humanitarnog rada, uspješno bavi građevinskom djelatnošću.

Poslednji u nizu građevinskih projekata je i "Soho City", koji će predstavljati najekskluzivniji stambeni objekat na crnogorskom primorju. Taj epitet zaslužuje spojem vizuelnog rješenja, kvaliteta i same lokacije na kojoj je izgradnja počela.

Za veoma kratak period, crnogorska javnost je upoznata sa projektom koji se gradi tik uz Sportsku dvoranu "Topolica", i koji će promijeniti razglednicu barske rivijere i biti neizostavan sadržaj promotivnih turističkih kampanja.

Kako je grupa dobila najpozitivnije kritike od domaćeg mnjenja, to nas je ohrabrilo da projekat promovišemo van granica Crne Gore, stavljajući fokus na dijasporu.

"Mišljenja smo, što se pokazalo opravdanim, da naši državljani koji su davno otišli iz Crne Gore, i postali uspješni u raznim društvenim sferama, osjećaju nostalgiju i potrebu da se vrate korijenima", smatraju u Soho grupi.

Tako je, nakon promocije u Luksemburgu, naša mnogobrojna dijaspora u Americi imala priliku sa se upozna sa projektom “Soho City” tokom prezentacija održanih u Čikagu i Njujorku.

Ovo je prvi put da jedna privatna kompanija pravi susrete ovog tipa, na kojima dijaspora nije suočena sa zahtjevima, već informacijama o pozitivnom razvoju Crne Gore i atraktivnoj ponudi za povratak u rezidentni status u domovini.

Predstavnici Soho Grupe su interaktivnom prezentacijom dočarali atmosferu koja vlada u Crnoj Gori, sa stanovišta ekonomskog razvoja, turističke ponude, investicionih mogućnosti i svakako dinamike razvoja i izgradnje stambenog kompleksa “Soho City”.

Investitor Rade Vujačić je, između ostalog naveo da dijaspora, osim sto je odigrala ključnu ulogu u obnovi nezavsnosti, treba da odigra i vodeću ulogu u ekonomskom razvoju Crne Gore i usvajanju pozitivnih standarda kojima stremimo.

Mnogobrojni gosti održanih prezentacija su se složili da je ovo unikatan događaj, jer je “Soho grupa” pokazala odvažnost i posebno poštovanje dijaspori u SAD -u posjetom preko okeana.

"Dobili smo sve pohvale da bi se našim građevinskim poduhvatom ponosili Čikago i Njujork, te da je Bar dobio priliku da se kroz projekat 'Soho City' pozicionira kao primarna destinacija crnogorskog primorja", kažu u Soho grupi.

Mnogi prisutni su odlučni da svoje prisustvo u Crnoj Gori obnove kupovinom nekretnine u našem kompleksu, te se raduju novom domu u domovini.

Soho grupa je zadovoljna pozitivnom reakcijom naših ljudi u inostranstvu, pa će nastaviti promociju Crne Gore i projekta, kako posjetama, tako i svakodnevnom komunikacijom sa dijasporom.

Iz Soho grupe se zahvaljuju na podršci generalnom konzulu Crne Gore u Americi ambasadoru Željku Stamatoviću, Generalnom direktoru Generalnog direktorata za konzularne poslove u Ministarstvu vanjskih poslova gospodinu Selimu Liki, predstavniku “Soho City”-ja u Njujorku Jeleni Medojević i predstavniku u zemljama Beneluksa gospodinu Suatu Dedejiću, firmi “Rapex” iz Bara, Kulturnom centru “Rumija” u Čikagu, kongresnoj sali “Rensansa”u Njujorku i svim pojedincima i društvima koji su aktivno učestvovali u realizaciji američke turneje.

Za detalje “Soho City”kompleksa posjetite sajt.

(PROMO)

Galerija