Kupovinom Delfina Nina pomažete Odjeljenju onkologije i hematologije IBD

Ono čemu Delfino Nino uči najmlađe je da treba brinuti i pomagati svim ljudima, a naročito djeci da budu zdrava, srećna i razigrana

32028 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Sedmočlanoj ekipi Morsovaca pridružuje se novi plišani lik, Delfino Nino, koji danas započinje misiju prikupljanja sredstava za donaciju Odjeljenju za hematologiju i onkologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore (IBDKCCG).

Poznato je da su delfini druželjubiva, razigrana morska vrsta i da ih za razliku od svih ostalih, krasi empatija, pa često pomažu ljudima i životinjama koji se na moru nađu u nevolji. Ono čemu Delfino Nino uči najmlađe je da treba brinuti i pomagati svim ljudima, a naročito djeci da budu zdrava, srećna i razigrana.

Od svake kupovine ove plišane igračke, IDEA će odvajati jedan euro i ukupan sakupljeni iznos donirati Odjeljenju za hematologiju i onkologiju za nabavku prioritetne opreme. Za razliku od ostalih Morsovaca, ova igračka se može nabaviti po posebnoj cijeni od 6.99 eura u svim većim IDEA prodavnicama i ne može kupiti kroz sakupljanje naljepnica. Delfino Nino se može nabaviti do 18. novembra, ili do isteka zaliha.

Morsovci
foto: IDEA

Djeca su naša budućnost, naša snaga i najvrijednije blago koje imamo. Brojne su aktivnosti kojima je IDEA do sada pokazala da su djeca na vrhu liste kada je riječ o društvenoj odgovornosti. Uvođenje Delfina Nina i akcija koju sa njim pokrećemo predstavlja još jedan doprinos za dječiji osmijeh, svaki novi vedar i razigran dan, za njihovo zdravlje i lijepu budućnost“, kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Ona dodaje da sjajan odziv koji je prošlogodišnja, slična inicijativa imala ohrabruje da će i ove godine akcija imati veliki uspjeh, te poziva potrošače da se pridruže. „Nijedan čovjek nije ostrvo za sebe – to je ključna poruka koju treba da imamo na umu. Treba da budemo uvijek jedni uz druge, da pružimo ruku podrške i pomognemo mališanima da na leđima Delfina Nina obiđu svijet“, zaključuje Doderović.

Morsovci
foto: IDEA

Iz Instituta za bolesti djece poručuju da je ova donacija posebno važna jer je namijenjena Odjeljenju za onkologiju i hematologiju i unaprijed zahvaljuju svim potrošačima koji će dati svoj doprinos.

Koristim priliku da izrazim veliko zadovoljstvo na saradnji koju imamo sa kompanijom „IDEA“ i na njihovoj odluci da i ovog puta svoje filantropske aktivnosti opredijele u korist naših najmlađih pacijenata. Kompanija je poznata po društveno odgovornim aktivnostima i raduje me što su i ovog puta odlučili da podrže IBD. Ovaj čin zaslužuje posebnu pažnju jer je namijenjen Odjeljenju za onkologiju i hematologiju i za naše male heroje. Uvjeren sam da svima nama čini veliko zadovoljstvo kada možemo na bilo koji način da pomognemo našim mališanima. Zahvaljujem se „IDEI“ na ovoj akciji i svim potrošačima koji će dati svoj doprinos kupovinom Morsovaca“, kazao je dr Majić.

Morsovci
foto: IDEA

Delfino Nino član je nove družine Morsovaca, plišanih igračaka u obliku morskih životinja koji su dio popularnog IDEA Programa lojalnosti. Cilj nove ekipe je da na zabavan i edukativan način utiče na svijest mališana o važnosti zaštite prirode, ali i da podstakne na pozitivne promjene u društvu među svim generacijama.

Više detalja o Programu lojalnosti „Morsovci“ možete saznati saznati ovdje.