UO UCG: Konkursi za upis na master i specijalističke studije Univerziteta Crne Gore biće raspisani sjutra

"Konkursom za upis na budžetske master studije, za studijsku 2021/22. godinu predviđeno je ukupno 1.920 mjesta na 17 organizacionih jedinica Univerziteta, dok je konkursom za upis na specijalističke studije, na 18 organizacionih jedinica, predviđeno 2.119. mjesta“, kazala je Glušica

4913 pregleda 1 komentar(a)
Foto: UCG
Foto: UCG

Konkursi za upis na master i specijalističke studije Univerziteta Crne Gore za studijsku 2021/22. godinu biće raspisani sjutra i objavljeni na zvaničnom sajtu Univerziteta i u dnevnim novinama koje izlaze u Crnoj Gori.

Predsjednica Upravnog odbora UCG Rajka Glušica kazala je da su na današnjoj sjednici UO UCG utvrđene sadržine tekstova oba konkursa.

"Konkursom za upis na budžetske master studije, za studijsku 2021/22. godinu predviđeno je ukupno 1.920 mjesta na 17 organizacionih jedinica Univerziteta, dok je konkursom za upis na specijalističke studije, na 18 organizacionih jedinica, predviđeno 2.119. mjesta“, kazala je ona.

Kako se navodi na sajtu Univerziteta, prijave na konkurs za master studije podnosiće se studentskim službama, 1. oktobra, dok će se prijemni ispiti organizovati u periodu od 2. do 4. oktobra, u skladu sa rasporedom koji će organizacione jedinice istaći na internet stranici, u okviru zvaničnog sajta Univerziteta. Upis i izdavanje uvjerenja završiće se zaključno sa 8. oktobrom.

Kada je riječ o specijalističkim studijama, prijave se predaju studentskim službama 4. oktobra, a upis će se završiti zaključno sa 6. oktobrom.

Bonus video: