Devet korisnika i troje zaposlenih u Domu za stare u Pljevljima zaraženo koronavirusom

Direktorica Doma starih u Pljevljima kaže da su zaraženi korisnici stabilnog zdravstvenog stanja I da se nalaze u Domu uz stalni ljekarski nadzor

7992 pregleda 3 komentar(a)
Pljevlja (ilustracija), Foto: Goran Malidžan
Pljevlja (ilustracija), Foto: Goran Malidžan

Još devet korisnika I troje zaposlenih u Domu za stare u Pljevljima zaraženo je koronavirusom, potvrdila je Vijestima direktorica te ustanove Mersida Aljićević.

Jedna korisnica, kod koje je pretodnih dana registrovan virus, jutros je preminula na Kovid odjelenju Opšte bolnice u Pljevljima. Zbog lošeg zdravstvenog stanja ,ona je prije nekoliko dana smještena u ovu zdravstvenu ustanovu.

Aljićević je kazala da još uvijek nijesu stigli rezultati testiranja za sve korisnike I zaposlene, pa se može očekivati da broj novozaraženih nije konačan.

Prije nekoliko dana registrovano je devet slučajeva zaraze kovidom, među kojima je bila I zaražena korisnica, a dva kod zaposlenih.

Direktorica Doma starih u Pljevljima kaže da su zaraženi korisnici stabilnog zdravstvenog stanja I da se nalaze u Domu uz stalni ljekarski nadzor.

Aljićević je istakla da su svi korisnici Doma starih u Pljevljima vakcinisani osim njih četvoro kojima to zdravstveno stanje nije dozvoljavalo.

Bonus video: