Novljani na Svjetskom sajmu putovanja u Londonu

Na najznačajnijoj svjetskoj turističkoj berzi ove godine predstavilo se 5.000 izlagača iz preko 180 zemalja svijeta, preko 50.000 profesionalaca iz oblasti turizma i preko 2000 predstavnika medija
0 komentar(a)
TO Herceg Novi London, Foto: TO Herceg Novi
TO Herceg Novi London, Foto: TO Herceg Novi
Ažurirano: 07.11.2017. 14:31h

Turistička organizacija (TO) Herceg Novi, u okviru nacionalne TO, učestvuje na Svjetskom sajmu putovanja u Londonu (World Travel Market London 2017) koji završava u srijedu, 8. novembra.

Iz hercegnovske TO informišu da su već tokom prvog dana imala brojne kontakte sa agencijama iz Velike Britanije, kao i da je sa turoperatorima iz Francuske dogovorena je saradnja koja će otpočeti od proljeća 2018.

Na World Travel Market London 2017 - najznačajnijoj svjetskoj turističkoj berzi ove godine predstavilo se 5.000 izlagača iz preko 180 zemalja svijeta, preko 50.000 profesionalaca iz oblasti turizma i preko 2000 predstavnika medija.

“Učešće na ovoj berzi je značajno, kako zbog prezentacije ponude na britanskom tržištu, tako i zbog mogućnosti susreta ponuđača sa partnerima i sa drugih emitivnih tržišta. Takođe, u organizaciji Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija UNWTO i Međunarodne turističke berze i ove godine, biće održan Ministarski samit na kojem će visoki predstavnici država članica iz cijelog svijeta razmijeniti mišljenja u pogledu turističkog razvoja i buduće perspektive u ovoj globalno značajnoj oblasti”, saopštili su iz TO Herceg Novi.

Bonus video: