Joković: Cetinju je više nego ikada potrebna ozbiljna i odgovorna izvršna vlast

"Cetinje je jedan od rijetkih gradova koji ima kontinutiet evropske prijestonice. Nažalost, neki neodgovorni su je doveli u ovakvo stanje u kakvom je danas a ako se ne stvore uslovi za drugačiji, prosperitetniji i bolji život, bolje biti neće"

1793 pregleda 4 komentar(a)
Joković, Foto: Boris Pejović
Joković, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković povodom 13. novembra Dana Prijestonice Cetinje, uputio je čestitke građanima Cetinja, uz želju da se zajedničkim naporima unaprijedi život građana Cetinja i realizuju razvojni planovi i infrastrukturni projekti u saradnji i uz podršku svih kojima je stalo do Cetinja, istinske Prijestonice Crne Gore.

"Cetinje je jedan od rijetkih gradova koji ima kontinutiet evropske prijestonice. Nažalost, neki neodgovorni su je doveli u ovakvo stanje u kakvom je danas a ako se ne stvore uslovi za drugačiji, prosperitetniji i bolji život, bolje biti neće. Cetinju je više nego ikada potrebna ozbiljna i odgovorna izvršna vlast. Prilika da pomognete sebi i svom gradu je tu, blizu. Ne propustite šansu da Cetinju vratimo titulu istinske prijestonice kakvu i zaslužuje, a građanima Cetinja, bolji i ljepši život", navodi se u čestitki Jokovića.

Bonus video: