Bečić: Tivat predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih, ali i investicionih destinacija

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, rekao da su valorizacija turističkih potencijala i dolazak velikog broja stranih gostiju unaprijedili tradicionalno dobar i domaćinski odnos stanovništva tivatske opštine prema ljudima svih vjera i nacija

1219 pregleda 3 komentar(a)
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore/Igor Šljivančanin
Bečić, Foto: Skupština Crne Gore/Igor Šljivančanin

Mnogobrojne ljepote Tivta, bogatstvo različitostima i sadržajni kulturni programi prepoznati su širom svijeta, zbog čega taj grad predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih, ali i investicionih destinacija u Crnoj Gori, saopštio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

„Ubrzani privredni razvoj Tivta, kojem svjedočimo, predstavlja pravi primjer kako jedna teritorijalno mala opština može iskoristiti svoje prirodne resurse“, naveo je Bečić u čestitki povodom Dana Opštine Tivat.

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, rekao da su valorizacija turističkih potencijala i dolazak velikog broja stranih gostiju unaprijedili tradicionalno dobar i domaćinski odnos stanovništva tivatske opštine prema ljudima svih vjera i nacija.

„U tom smislu Tivat služi na ponos cijeloj Crnoj Gori“, dodao je Bečić.

On je poručio da se na današnji dan 1944. godine Opština Tivat uvrstila u red oslobođenih opština i time pokazala fašističkim snagama da njenom slobodom mogu upravljati samo Tivćanke i Tivćani, a nikako okupatorska sila, ma koliko jaka ona bila.

Bonus video: