Sela u Zeti i Lješanska nahija dobili struju

Informacija da je kvar otklonjen i da su korisnici dobili električnu energiju objavljena je i na Fejsbuk stranici Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS)

12285 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.11.2021. 20:55h

Mještani većeg dijela Zete i Lješanske nahije dobili su struju.

Oni su tokom dana više puta ostajali bez napajanja električnom energijom.

Prvi put struja u tim mjestima je nestala oko 16.20 časova, a nakon više od dva sata kvar je na kratko bio otklonjen.

Ista mjesta bez struje su ostala oko 19.30 časova, da bi električnu energiju opet dobili nakon sat vremena.

Informacija da je kvar otklonjen i da su korisnici dobili električnu energiju objavljena je i na Fejsbuk stranici Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Mještani Zete i Lješanske nahije požalili su se "Vijestima" da nijesu mogli da dobiju informaciju kada će biti uspostavljeno napajanje i da se na dežurne telefone niko ne javlja.

Bez struje su bili Mahala, Golubovci, Grbavci, Balijača, Lješanske nahije...

"Pokušavam na dežurne telefone da dobijem informaciju kada će struja doći, ali je linija stalno zauzeta. To se ne dešava prvi put. Nikada nijesam uspjela da dobijem informaciju na dežurne telefone", požalila se jedna od mještanki ranije.

Ni novinar "Vijesti" nije mogao da stupi u kontakt sa nadležnima iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), kako bi provjerio informacije kada će potrošači dobiti struju.

Iz CEDIS-a su na Fejsbuku naveli da usljed generalnog problema sa fiksnom telefonijom na kompletnoj teritoriji Crne Gore, pozivi građana prema fiksnim brojevima za prijavu kvara u CEDIS-u, su bili otežani a povremeno i onemogućeni.

"Kako su nas obavijestili iz Telekoma, problem je trenutno riješen. Izvinjavamo se korisnicima zbog neugodnosti nastale nemogućnošću uspostavljanja komunikacije sa našim dežurnim službama", piše u objavi.

Bonus video: