CGO: Nepoznata metodologija po kojoj je ustanovljeno da Bratić ima kapacitet i kredibilitet da bude ministarka

Bratić ranije danas nije htjela konkretno da odgovori na pitanje kako komentariše istraživanje CGO prema kojem je njeno ministarstvo dobilo najnižu ocjenu

14772 pregleda 46 komentar(a)
Foto: CGO
Foto: CGO

Centar za građansko obrazovanje (CGO) saopštio je da "nije poznata metodologija po kojoj je ustanovljeno da Vesna Bratić ima kapacitet, kredibilitet i legitimitet da bude ministarka, a još manje da vodi četiri resora".

Bratić ranije danas nije htjela konkretno da odgovori na pitanje kako komentariše istraživanje CGO prema kojem je njeno ministarstvo dobilo najnižu ocjenu.

"Metodologija istraživanja kroz zajedničku inicijativu CGO i agencije Damar - CG plus - poznata je i javnosti dostupna. Nije poznata metodologija po kojoj je ustanovljeno da Vesna Bratić ima kapacitet, kredibilitet i legitimitet da bude ministarka, a još manje da vodi 4 resora", navodi se u reagovanju objavljenom na Tviter nalogu CGO.

Zajedničko istraživanje Centra za građansko obrazovanje (CGO) i agencije DAMAR pokazalo je da su građani najlošije ocijenjeni Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma (2,47) i Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta (2,46).

Istraživanje je sprovedeno od 16. do 24. novembra, na uzorku od 1.012 ispitanika.

Bonus video: