Popa primila treću dozu vakcine protiv koronavirusa

“Ne rizikujte svoj život, ne rizikujte živote svojih najmilijih, ne rizikujte da urušite zdravstveni sistem – vakcina ima dovoljno za sve. Vakcinišite se, poštujte mjere i uživajte u srećnijoj i sigurnijoj prazničnoj sezoni", poručila je Popa

4558 pregleda 3 komentar(a)
Foto: EU info centar
Foto: EU info centar

Ambasadorka Evropske unije (EU) u Crnoj Gori Oana Kristina Popa primila je u prostorijama Instituta za javno zdravlje treću dozu vakcine protiv koronavirusa.

Ona je podsjetila da je EU najveći donor Kovid vakcina u svijetu i kazala da je vakcinacija protiv Kovid-19 jedini isproban i testiran način zaštite našeg zdravlja i vraćanja naših života u normalu na duži rok.

Kako je kazala, to je i razlog da primi treću dozu vakcine ali i povod da pozove I ohrabri sve one koji se još nijesu vakcilisali da to učine.

“Ne rizikujte svoj život, ne rizikujte živote svojih najmilijih, ne rizikujte da urušite zdravstveni sistem – vakcina ima dovoljno za sve. Vakcinišite se, poštujte mjere i uživajte u srećnijoj i sigurnijoj prazničnoj sezoni. Srećni praznici!”poručila je Popa.

Bonus video: