Novi kvart – Nova IDEA

Pogledajte gdje vas čekaju pogodnosti na dan otvaranja

20549 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Novi kvart u Podgorici ubrzano raste na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu. Nalazi se u blizini univerzitetskog centra i najposjećenijih tržnih centara u gradu. Ovaj novi poslovno-stambeni kompleks ponudiće sve što novo mjesto za život treba da ima. Na ovom mjestu je danas otvorena nova IDEA Central Point.

Nova prodavnica otvara svoja vrata u ulici Arsenija Boljevića br. 35, u fazi jedan novog kompleksa. Ovo je radnja malog formata, koja na više od 250 kvadratnih metara nudi pažljivo odabran asortiman, u kojem svaka porodica može da zadovolji sve svoje dnevne potrebe za kupovinom. Radno vrijeme ove prodavnice je svakog dana od 7 do 22 časa, a zaposleni u ovoj prodavnici su zaduženi za kreiranje vrhunske usluge za potrošače.

Pokloni i posebne pogodnosti u danima otvaranja neće izostati ni ovoga puta, pa je tako, za danas, IDEA Central Point pripremila 20 odsto popusta na cijelu kupovinu, a svaka 50. kupovina je gratis. U petak, 17. decembra potrošači će izvlačenjem srećke moći da osvoje neku od vrijednih nagrada (ranac za laptop, gaming ili true wireless slušalice, bluetooth zvučnik i još mnogo toga), a u subotu očekuje ih 20 odsto popusta na artikal po izboru. Tokom sva tri dana biće organizovana i promocija Super kartice.

Posjetite novu IDEA Central Point prodavnicu i budite dio novog iskustva trgovine, na novom mjestu za život.

Više informacija saznajte na ovom linku.