Kovaćević u radnoj posjeti Krškom

“Kovačević je prezentovao prisutnima zatečeno stanje po pitanju upravljanja otpadom kako u opštini Nikšić tako i u susjednim opštinama za koje se planira regionalni centar sa sjedištem u Nikšiću”, navodi se u saopštenju za javnost

3974 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Opština Nikšić
Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, koji boravi u radnoj posjeti slovenačkom gradu Krško, upoznao se sa načinom sakupljanja otpada na izvoru u odnosu na tretman otpada, kao i mogućnostima procesa tretmana otpada. Sa tretiranjem otpada upoznao ga je predsjednik uprave preduzeća Kostak, Miljenko Muha, koji je Kovačeviću predočio iskustva kompanije, kao i mogućnosti saradnje.

“Kovačević je prezentovao prisutnima zatečeno stanje po pitanju upravljanja otpadom kako u opštini Nikšić tako i u susjednim opštinama za koje se planira regionalni centar sa sjedištem u Nikšiću”, navodi se u saopštenju za javnost.

Kovačević je razgovarao sa predsjednikom opštine Krško, Miranom Stankom, koji je izrazio očekivanje da će se saradnja između Nikšića i Krškog nastaviti i u narednom periodu. Sagovornici su razgovarali i o brojnim drugim mogućnostima za saradnju između te dvije opštine.

Bonus video: