Otvoren KARE Shop u Podgorici

Vrhunski, nekonvencionalni proizvodi njemačkog brenda KARE dostupni su od sada i u Podgorici, Bulevar 21. maja, Donja Gorica. Shop se prostire na 740 kvadratnih metara.

22763 pregleda 28 reakcija 0 komentar(a)
Foto: KARE
Foto: KARE

Dugoočekivani KARE Shop otvorio je svoja vrata. Podgoričani će imati priliku da uživaju u atraktivnom prostoru i asortimanu koji uključuje fascinantne unikate, pomalo lude i jedinstvene komade namještaja i dekorative.

KARE brend je sinonim za originalno opremanje životnog prostora: jedinstvenog, nekonvencionalnog i autentičnog. Već 40 godina ova kompanija iznenađuje svoje obožavaoce širom svijeta sa neiscrpnom raznolikošću novog namještaja, rasvjete i kućne dekoracije, pokazujući tako ogromnu strast za dizajnom.​

KARE
foto: KARE

Inspirišite se luksuznim enterijerima opremljenih KARE namještajem, rasvjetom i dekorativom. Kreirajte prostor sa pet zvjezdica u svom domu!

KARE iznova iznenađuje svoje obožavaoce širom svijeta neiscrpnim i van konkurencije, raznovrsnim asortimanom namještaja, rasvjete i ukrasnih predmeta.

KARE je uspio, kao malo koji brend, da isprati ikone stila, da postavi i razvije trendove i unese inovacije u dizajn namjestaja, te tako ispuni snove mnogih ljudi koji cijene lijep životni prostor. Njihova otvorenost i spontanost, hrabrost da uvijek budu na granici prihvatljivog, uvijek iznova iznjedre neočekivane i vrlo privlačne kolekcije.

KARE - za sve one koji ne prate pravila, za romantike, za one divlje u duši i stilske avanturiste, za one koji odbacuju sve stege kada je u pitanju opremanje njihovog životnog prostora.

KARE je kompanija koja posluje strateški sa jakim osjećajem za tržište i osigurava stalan uspijeh sa revolucionarnim idejama opremanja. Jurgen Rajter i Peter Šonhofen stoje iza svega ovoga. Osnovali su kompaniju još kao studenti i ostali do danas na čelu kompanije kao vlasnici i direktori koji rade sa strašću, ličnom posvećenošću, uvijek spremni za inovacije.

Sa sopstvenim radnjama u Njemačkoj i Austriji, 200 franšiznih partnera i 2000 prodavaca KARE inspiriše savremene i mlade ljude u preko 40 zemalja. U 2014. godini kompanija je otvorila KARE Kraftwerk u nekadašnjoj eleketrani u Minhenu – to je sada mjesto koje nudi jedinstveni doživljaj po pitanju opremanja prostora.

Budite glavna uloga u svom enterijeru uz Kare Design. Dobro došli u novootvoreni Kare Shop u Podgorici, Bulevar 21.maj 37. Donja Gorica