Preko 1000 artikala po nižim cijenama

Iz IDEE pozivaju potrošače da se uvjere u niske cijene koje ih očekuju u svim prodavnicama i poručuju - Birajte niže i birajte po svom.

36377 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boško Purić
Foto: Boško Purić

Kako bi ova godina počela što lakše i bezbrižnije, IDEA je krenula sa kampanjom „Niže cijene“ i počev od 4. januara, snizila redovne cijene više od 1000 proizvoda iz svog asortimana.

Tradicionalno, velika posjećenost prodavnica za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika asocira na bogatiju porodičnu trpezu, u odnosu na ostale dane u godini. Kako za vrijeme praznika, tako i u narednom periodu, IDEA ovom kampanjom nastoji pružiti najpovoljnije cijene najtraženijih proizvoda svojim potrošačima.

Boško Purić
foto: Boško Purić

Potrošači će moći brzo i jednostavno da prepoznaju proizvode koji su sniženi, jer su na prodajnom mjestu označeni i vidno istaknuti – akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice.

Kao posljedica situacije i poremećaja na međunarodnim i regionalnim tržištima hrane i energenata u Crnoj Gori ove godine bilježimo rast cijena osnovnih životnih namirnica. Svjesni smo da ovi poremećaji utiču na kupovnu moć naših potrošača. Vodeći računa o njima, a zajedno sa našim dobavljačima, odlučili smo da podijelimo teret kako bismo obezbijedili što kvalitetniju i isplativiju kupovinu za svaki dan. Zato ćemo, kroz ovu kampanju, svakodnevno sniziti više od 1000 proizvoda koji su nam najviše potrebni i za kojima vlada najveća potražnja“ kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Boško Purić
foto: Boško Purić

Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz raznih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi sa sektora delikatesa, svježe meso, riba, voće i povrće, smrznuta i konzervirana hrana, alkoholna i bezalkoholna pića. Niže cijene imaće i slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenski i kozmetički proizvodi za odrasle i djecu i mnogo drugih proizvoda.

Iz IDEE pozivaju potrošače da se uvjere u niske cijene koje ih očekuju u svim prodavnicama i poručuju - Birajte niže i birajte po svom.

Više detalja saznajte OVDJE.