KCCG: Rampu će od danas autom moći da prođu građani koji su u pratnji hitnih slučajeva ili osobe sa invaliditetom

Iz KCCG su naveli da osobe sa invaliditetom imaju naznačena parking mjesta u krugu bolnice, a mogu da se parkiraju i na VIP mjestima kojih su se ranije odrekli, odnosno koja nikad nijesu koristili, direktorica KCCG, Ljiljana Radulović, medicinski direktor, Zoran Terzić i direktorica Centra za nauku, Snežana Vujošević

9454 pregleda 7 komentar(a)
KCCG, Foto: KCCG
KCCG, Foto: KCCG

Klinički centar Crne Gore (KCCG) saopštio je danas moli sve građane da poštuju novi režim saobraćaja u krugu bolnice i da više ne parkiraju vozila nasumično.

"Od danas, rampu KCCG automobilom će moći da prođu građani koji su u pratnji hitnih slučajeva ili osobe sa invaliditetom. Građani koji ih voze su dužni, odmah nakon što pacijenta isprate do ambulante, da preparkiraju vozilo van KCCG", ističe se u saopštenju.

Iz KCCG su dodali da osobe sa invaliditetom imaju naznačena parking mjesta u krugu bolnice, a mogu da se parkiraju i na VIP mjestima kojih su se ranije odrekli, odnosno koja nikad nijesu koristili, direktorica KCCG, Ljiljana Radulović, medicinski direktor, Zoran Terzić i direktorica Centra za nauku, Snežana Vujošević.

"Nadamo se da ćemo naići na razumijevanje svih građana", zaključuje se u saopštenju KCCG.

Bonus video: