Odbornici SO Bar se oprostili od Pejovića

Đuro Pejović će biti sahranjen u nedjelju na Virpazaru
95 pregleda 0 komentar(a)
Đuro Pejović komemoracija, Foto: Radomir Petrić
Đuro Pejović komemoracija, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 28.10.2017. 09:35h

Skupština Opštine Bar održala je komemorativnu sjednicu povodom smrti odbornika DPS Đura Pejovića (44). Pejović je preminuo prije dvije noći od posljedica povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći na Virpazaru. Pejović, diplomirani ekonomista, bio je i predsjednik Odbora MZ Crmnica.

Nakon što su Pejoviću odbornici i radnici lokalne uprave i javnih preduzeća miutom ćutanja odali poštu, predsjednik SO Bar Radomir Novakaović je kazao da je Pejović bio nadasve dobar čovjek i omiljeni građanin, "uvijek vedar i nenamjetljiv".

"Krasili su ga plemenitost i čovjekoljublje, i njegov prerani i tragični odlazak izazvao je nenadoknadiv gubitak svima koji su ga poznavali i voljeli",rekao je Novaković.

Predsjednica odborničkog kluba DPS u SO Bar Branka Nikezić kazala je da su Pejovića krasili vedrina, pozitivan stav i izuzetno odgovoran odnos prema svakom poslu, i u organima lokalne uprave u kojima je radio, i u Crmnici kojoj je bio bezrezervno posvećen, u odboru MZ Crmnica i u mjesnom odboru DPS čiji je bio predsjednik.

"Đuro je bio čovjek koga su svi voljeli, omiljeni drug i iskreni prijatelj, uvijek nasmijan i pozitivan. Živio je za druženja, odlikovala ga je ljudskost, a njegova urođena dobrota mu je bila način života, i porodici neka je na čast i ponos što će zauvijek tako ostati upamćen", rekla je Nikezić.

Pejović će biti sahranjen sjutra na Virpazaru.

Bonus video: