TC "Forum": Prostor za mesaru i ribarnicu prazan

“Poslovni prostori bilježe dobru popunjenost, dok su tezge zauzete u nešto manjem procentu”
290 pregleda 0 komentar(a)
TC Forum, Foto: TC Forum
TC Forum, Foto: TC Forum
Ažurirano: 27.10.2017. 17:15h

Robna pijaca, koja radi u sklopu tržnice “Forum” na Starom aerodromu, popunjena je sa samo 18 odsto kapaciteta, dok mesara i ribarnica još nijesu izdate.

Iz preduzeća “Tržnice i pijace” je saopšteno da u sklopu pomenute tržnice, koja je otvorena ove godine, sektor za prodaju mliječnih proizvoda radi u kapacitetu od oko 50 odsto, dok zelena pijaca bilježi dobru i konstantnu popunjenost kapaciteta.

“Tržnice i pijace” gazduju na još pet pijačnih objekata u gradu, od kojih, najznačajniji po broju zakupaca i po prihodima “Pobrežje”, ima prosječnu popunjenost kapaciteta od 84 odsto na godišnjem nivou. Popunjenost kapaciteta određenih za dnevni zakup, kako je saopšteno, iznosi 43 odsto.

“Na spratu je robna pijaca koja je u potpunosti popunjena, tokom cijele godine. Sa svim zakupcima tezgi i poslovnih prostora zaključeni su ugovori o zakupu. Na spratu imamo 202 tezge, 63 poslovna prostora i jedan ugostiteljski objekat. Popunjenost je 100 odsto”, saopšteno je iz tog preduzeća. U “Bazaru” je, kako je saopšteno, procenat popunjenosti oko 50 do 52 odsto, te iz preduzeća očekuju da će biti povećan u narednom periodu.

“Poslovni prostori bilježe dobru popunjenost, dok su tezge zauzete u nešto manjem procentu”, saopšteno je iz tog preduzeća. Stočna pijaca, kako je saopšteno, bilježi slabiju popunjenost kapaciteta, jer “četvrtkom gotovo i da nema prihoda, dok je ponedjeljkom popunjenost od 10 do 14 odsto”

Bonus video: