Naj cijene za najbolju kupovinu

Novi IDEA katalog donosi sjajnu ponudu najtraženijih proizvoda

18626 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

IDEA je ovu godinu započela u znaku nižih cijena za svaki dan, a krajem najdužeg mjeseca u godini, pripremila je novi katalog proizvoda po sniženim cijenama.

Koji su to proizvodi?

Sa velikom pažnjom IDEA bira artikle koji će se naći u novom katalogu, vodeći računa da to budu upravo oni najtraženiji, koji su dio svakog dana i svakog domaćinstva.

Osnovne životne namirnice, suhomesnati proizvodi i sirevi, proizvodi za higijenu doma i kozmetika samo su dio ponude novog kataloga. Mogu se pronaći u svim IDEA prodavnicama širom Crne Gore, a važe i za kupovinu preko IDEA Online.

IDEA
foto: IDEA

Kako ih prepoznati?

Niže cijene za preko 1000 artikala vidno su istaknute kroz četiri posebne oznake akcija. Pod oznakom Akcija potrošače svakog dana očekuju proizvodi po najboljim cijenama, za dobar plan prije kupovine. Oznaka Niža cijena znači još povoljniju kupovinu i još veća sniženja redovnih cijena proizvoda. Super prilika je namijenjena za proizvode čija se cijena ne propušta. Kupi više-plati manje je oznaka za one proizvode kojih uvijek treba više, ali zato će ih potrošači platiti manje uz najpovoljnije cijene. Svakog dana potrošači mogu pronaći i veliki broj proizvoda sniženih samo uz Super Karticu.

Za dodatna pitanja, savjet i preporuku potrošači se u svakom trenutku mogu obratiti zaposlenima koji će im pomoći da izaberu najisplativije i najkvalitetnije proizvode iz ponude.

IDEA
foto: IDEA

Zašto su cijene niže?

U saradnji sa dobavljačima i partnerima, kampanjom „Niže cijene“ IDEA nastoji da omogući potrošačima isplativiju kupovinu za svaki dan. Nabavka proizvoda za svakodnevne potrebe utiče na mjesečni budžet i kupovnu moć potrošača, pa će tako i u narednom periodu, IDEA ovom kampanjom nastoji pružiti najpovoljnije cijene za proizvode koji se najviše traže.

U nastavku pogledajte neke od proizvoda po nižim cijenama, a kompletan katalog prelistajte OVDJE.

IDEA
foto: IDEA