Đurašković primio građane u sklopu programa Otvorenih vrata

Prijestonica Cetinje će, kako navode, nastaviti sa ovim programom, a kako je ranije najavio gradonačelnik Đurašković, Dan otvorenih vrata biće organizovan najmanje jedanput mjesečno

1305 pregleda 4 komentar(a)
Foto: operativni štab prijestonice
Foto: operativni štab prijestonice

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković danas je primio građane u sklopu programa Otvorenih vrata, koji omogućava zainteresovanim građanima da u direktnom razgovoru sa Gradonačelnikom iznesu svoje probleme i sugestije, saopšteno je iz Službe gradonačelnika.

"Prijestonica Cetinje organizuje ovaj program popularno nazvan Dan otvorenih vrata, kako bi građanima približila rad lokalne administracije, ali i ohrabrila ih da na neposredan način iskažu svoje potrebe i probleme. Gradonačelnik Đurašković je razgovarao sa zainteresovanim građanima, koji su u konstruktivnom razgovoru iznijeli probleme i sugestije novoj gradskoj upravi", piše u saopštenju.

Prijestonica Cetinje će, kako navode, nastaviti sa ovim programom, a kako je ranije najavio gradonačelnik Đurašković, Dan otvorenih vrata biće organizovan najmanje jedanput mjesečno.

Bonus video: