Radinović: SNP izražava pijetet i poštovanje prema preminulima od koronavirusa

"Ovim putem iskazujemo veliku zahvalnost svakom doktoru, medicinskoj sestri, tehničaru i nemedicinskom osoblju koji nisu žalili truda da pomognu u očuvanju ljudskih života. Takođe, iskazujemo i saučešće i saosjećanje porodicama svih žrtava Kovida 19", piše u saopštenju potpredsjednice Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

6421 pregleda 1 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) izrazila je pijetet i poštovanje prema svima preminulima od koronavirusa povodom druge godišnjice od smrti prvog pacijenta od tog virusa, saopštila je potpredsjednica Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Marija Radinović.

"Nažalost, 2.696 naših sugrađana izgubilo je bitku sa koronavirusom, a još hiljade ljudi su osjetile svu težinu posljedica koje ona nosi sa sobom", kazala je Radinović

Ona navodi da si zahvaljujući nadčovječanskim naporima našeg medicinskog osoblja sprječeni još gori bilansi.

"Ovim putem iskazujemo veliku zahvalnost svakom doktoru, medicinskoj sestri, tehničaru i nemedicinskom osoblju koji nisu žalili truda da pomognu u očuvanju ljudskih života. Takođe, iskazujemo i saučešće i saosjećanje porodicama svih žrtava Kovida 19", piše u saopštenju.

Dodaje i da je srećom pandemija ovih dana ušla u mirnije tokove, što "daje nadu da se približava njen kraj".

"Ipak, pozivamo građane da ostanu oprezni jer je u pitanju nepredvidiva bolest koja nas je više puta iznenadila. Crna Gora ne može sebi dozvoliti luksuz da izgubi više ijedan ljudski život. To je ono najvrednije što imamo i za šta se moramo boriti svim snagama", kazala je Radinović.

Bonus video: