Niže cijene u IDEA prodavnicama

IDEA nastoji da bude korak bliže vama i pruži najbolju ponudu vaših omiljenih proizvoda po sniženim cijenama.

43152 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Da li ste spremili listu namirnica za ovu sedmicu? Prije nego što krenete u kupovinu, izdvojite par minuta da pogledate koje sve proizvode možete kupiti po nižim cijenama u IDEA prodavnicama. Napravite značajnu uštedu koja će pozitivno uticati na vaš kućni budžet. Kako?

Brzo i jednostavno prepoznajte proizvode koji su sniženi, jer su na prodajnom mjestu označeni i vidno istaknuti – akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice.

Pod oznakom Akcija potrošače svakog dana očekuju proizvodi po najboljim cijenama, za dobar plan prije kupovine. Oznaka Niža cijena znači još povoljniju kupovinu i još veća sniženja redovnih cijena proizvoda. Super prilika je namijenjena za proizvode čija se cijena ne propušta. Kupi više-plati manje je oznaka za one proizvode kojih uvijek treba više, ali zato će ih potrošači platiti manje uz najpovoljnije cijene. Svakog dana potrošači mogu pronaći i veliki broj proizvoda sniženih samo uz Super Karticu.

Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz raznih kategorija, pa ćete sigurno pronaći i one koji su vama neophodni. U nastavku pročitajte kako da vam kupovina ne bude glavobolja, već aktivnost koja vam ide od ruke.

Ključ je u dobroj organizaciji

Bez obzira da li je vam je kupovina aktivnost koju volite ili samo tolerišete, dobra organizacija će vam pomoći da vam ne oduzme previše vremena. Prije svega, pogledajte šta vam tačno nedostaje. Nemojte se voditi logikom kupovine svih proizvoda koji će vam možda trebati, a niste sigurni da li ih imate u kući. Prije ili kasnije, doći će do pretrpavanja vašeg prostora za skladištenje, a velika je vjerovatnoća da ćete tako zaboraviti da kupite baš one artikle koji će vam trebati, a nemate ih u svom domu.

IDEA
foto: IDEA

Razmišljate unaprijed

Napravite mini plan kuvanja ručka po danima u sedmici. Kada znate šta ćete da kuvate i na koji način, biće vam mnogo lakše napraviti i listu za kupovinu. Iako mislite da će vam to trenutno oduzeti malo više slobodnog vremena, zamislite da svakoga dana morate da razmišljate šta kuvati i koje artikle kupiti posle posla, dok se ostale obaveze samo gomilaju. Na nedjeljnom nivou, sa planom, vrijeme ćete zapravo uštedjeti.

Osim ručka, postarajte se da napunite frižider proizvodima za najbitniji obrok u danu – doručak. Delikates proizvodi u kombinaciji sa sirevima, namazima, mlijekom i jogurtom svakako su dobar način da započnete svoj dan, ali ne zaboravite da kupite kafu ili čaj kako bi svako vaše jutro bilo savršeno.

IDEA
foto: IDEA

Hemija na kraju

Kada ste ubacili u korpu sve prehrabene proizvode, ne zaboravite na sektor hemije. Pronađite omiljene brendove proizvoda za ličnu higijenu po sniženim cijenama, a ne zaboravite ni sve što vam je neophodno i kako bi održavali svoj dom čistim.

Bitno je naglasiti da kupujući u IDEA prodavnicama pravite uštedu kupujući po nižim cijenama. Obradujte sebe nečim lijepim za razliku koju ste uštedjeli ili jednostavno ubacite novac u kasu za sljedeće putovanje!