Novi talas nižih cijena u IDEA prodavnicama

Izaberite najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

29915 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Stiže nam novo sniženje najtraženijih proizvoda i najbolja ušteda. Ako još uvijek niste provjerili šta vas to očekuje iza slogana „Niže cijene“, u nastavku vam donosimo mali vodič za kupovinu u svim IDEA prodavnicama.

Najbolje cijene uvijek su istaknute oznakom Akcija. O njima se lako možete informisati na prodajnom mjestu, putem IDEA web sajta i na društvenim mrežama. Napravite dobar plan kupovine, i prije nego što zakoračite u prodavnicu.

IDEA
foto: IDEA

Za još povoljniju kupovinu i veća sniženja od regularnih, pratite oznaku Niža cijena. Sjajno je kada neke od proizvoda koji se nalaze na vašoj listi možete kupiti po najpovoljnijim cijenama i tako napraviti dodatan prostor u vašem budžetu.

Takođe na prodajnom mjestu pronađite oznaku Super prilika, a svi znamo da se super prilike ne propuštaju!

U svakom domaćinstu postoje određeni proizvodi koji se koriste i troše malo više od ostalih. Najbolje je napraviti rezerve ovih proizvoda i ne morate ramišljati o novoj, neplaniranoj nabavci. IDEA i za to ima rješenje. Pratite oznaku Kupi više-plati manje, i dodatno uštedite.

IDEA
foto: IDEA

Svi ste već čuli za specijalnu Super Karticu koja osim dodatnih sniženja koja su obezbijeđena samo za njene korisnike, donosi super pogodnosti i kod partnerskih kompanija. Uz pomoć ove kartice brzo sakupljate bodove, pratite dodatne kupone i akcije, a posebno je prilagođena i penzionerima koji mogu kupovati na rate. Više detalja o pogodnostima Super Kartice saznajte na linku.