CGO: Bili smo kritičari prošle vlasti, kao što smo kritičari i devijacija Vlade čiji je reprezent Milatović

Poručili da je Milatović CGO kao uglednu organizaciju birao za stažiranje, "a sad smo mu sporni jer mu navodno ugrožavamo političke ambicije"

7119 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Centar za građansko obrazovanje
Foto: Centar za građansko obrazovanje

Iz Centra za građansko obrazovanje (CGO) kazali su da vlast jako mijenja ljude, a da je na to slikovito podsjetio ministar Jakov Milatović koji je CGO birao za stažiranje, a danas su mu sporni.

Oni su reagovali na izjavu Milatovića koji je ranije danas, odgovarajući na pitanje na koje NVO misli da imaju političke ambicije, odgovorio da misli na CGO i Evropski pokret zbog nekih "netačnih izjava Daliborke Uljarević i Momčila Radulovića".

On je kazao da misli da njihove izjave imaju političku konotaciju koju prenosi "jedan prevaziđeni DPS".

"Slikovito na to danas podsjeti i ministar Jakov Milatović koji je Centar za građansko obrazovanje (CGO) kao uglednu organizaciju, ne tako davno, birao za stažiranje, a sad smo mu sporni jer mu navodno ugrožavamo političke ambicije. CGO je bio glasni kritičar prošle vlasti kad se glas odlazećeg ministra Milatovića, a ni većine njegovih kolega ministara/ki, nije ni čuo, kao što smo kritičari i devijacija Vlade čiji je reprezent Milatović, a budno ćemo pratiti i rad svih narednih vlasti", kazali su iz CGO.

Poručuju da o tome ko daje netačne izjave i koliko čija riječ vrijedi sude vrijeme i relevantni subjekti.

"Nije zgoreg podsjetiti da su CGO i izvršnu direktorku CGO-a pokušavali etiketirati i neki sad zaboravljeni DPS ministri, kao što će to brzo biti i sam Milatović", zaključili su iz CGO.

Bonus video: