Za parking vozila Vlade u Karađorđevoj oko 12.000 eura

Generalni sekretarijat tražio je ručno i mašinsko pranje vozila, spolja i unutra, uslugu pranja motora, dubinskog pranja i poliranja farova službenih automobila

15086 pregleda 91 reakcija 13 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Vlada Crne Gore tražila je usluge zakupa parkinga u Karađorđevoj ulici u Podgorici za 17 službenih automobila tokom naredne godine, za šta planiraju da izdvoje 11.818 eura.

To piše u tenderskoj dokumentaciji koja je ove sedmice objavljena na portalu Direktorata za javne nabavke. Naručilac nabavke je Generalni sekretarijat, a zakup parking mjesta u neposrednoj blizini Vlade potreban je od šest do 16 časova.

Istog dana Vlada je zatražila i zainteresovane ponuđače za uslugu kompletnog pranja službenih vozila. Procijenjena vrijednost te nabavke iznosi 11.000 eura.

Generalni sekretarijat tražio je ručno i mašinsko pranje vozila, spolja i unutra, uslugu pranja motora, dubinskog pranja i poliranja farova službenih automobila.

Od ponuđača se traži da zbog specifičnosti rada i potreba Vlade budu dostupni za usluge radnim danima, kao i radnim danima poslije podne i subotom, kao i u hitnim slučajevima po pozivu.

Takođe, uslov je i da ponuđač obezbijedi prioritet prilikom dolaska na mjesto vršenja usluge za sva vozila koja se koriste za službene potrebe premijera, potpredsjednika Vlade, generalnog sekretara i generalnog sekretarijata Vlade i državnog protokola, kao i da se usluge pranja i poliranja vozila započinju u roku od 30 minuta od prijema automobila.

Generalni sekretarijat Vlade nedavno je zaključio ugovor za registraciju 25 službenih automobila koje osim njih koriste i Kancelarija za evropske integracije i kabinet premijera, za šta će izdvojiti oko 11.000 eura.

Okončan je i postupak za pružanje usluga potpunog kasko osiguranja u trajanju od 12 mjeseci za 18 službenih vozila i u te svrhe izdvojeno je iz budžeta oko 11.354 eura.

Prema spisku objavljenom prošlog ljeta, Generalni sekretarijat Vlade raspolagao je sa 27 službenih vozila, od kojih su dva bila u kvaru.

Bonus video: