Najbolja mjesta za tradicionalni prvomajski roštilj

Ukoliko još uvijek niste odlučili gdje da organizujete prvomajski uranak uz društvo i roštilj, donosimo vam par zanimljivih predloga...

16069 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Kada pomislimo na Prvi maj, ne možemo a da ne pomislimo na roštiljanje, druženje i zabavu sa najbližim krugom ljudi. Jedna od ključnih stavki je i izbor idealnog mjesta u prirodi za ovu priliku, koje će upotpuniti cjelokupnu atmosferu.

U blizini glavnog grada neka od omiljenih izletišta su obala rijeke Cijevne, Tunjevo, Karuč, Žabljak Crnojevića, Virpazar, Vranjske njive. Ukoliko želite da se zaputite sjevernije od Podgorice predlažemo Verušu, Bioče ili Smokovac.

IDEA
foto: IDEA

Roštilj u Nikšiću je nezamisliv bez jezera Krupac, gdje se može pronaći idealna hladovina ispod topola. Osim Krupca, nećete pogriješiti ako izaberete neko mjesto u okolini Slanog jezera ili na obali rijeke Zete.

Građani prijestonice Cetinje, po običaju, prvomajske paznike provode na Njegušima, pod obroncima Lovćena ili na Ivanovim koritima. Gdje god da se zaputite, prirodne ljepote ovog predjela su neminovne.

IDEA
foto: IDEA

Plaža i roštilj uvijek idu zajedno, pa ako ste na primorju izbor je vrlo jednostavan. Osim plaže, neka od najljepših izletišta se nalaze u oviru planina na jugu, kao što su Haj-Nehaj, Vrmac, Ojren i mnoge druge.

Sjever Crne Gore je kao stvoren za druženje u prirodi, a izbor mjesta je neograničen. Roštilj pored neke rijeke ili jezera je uvijek dobar izbor.

Idea
foto: IDEA

Bez obzira gdje se nalazite, dobro društvo, muzika i ukusna hrana garantuju sjajan provod. Ne zaboravite da kupite sve što vam je neophodno za roštilj u nekoj od IDEA prodavnica širom Crne Gore.