Na Prvomajskom turniru malokalibarskog oružja učestvovala 32 takmičara

Što se tiče discipline puška 100 m (optički nišan) najbolji je bio Zoran Vukčević, drugo mjesto je pripalo Dejanu Jokiću, a treće Aleksandru Džogazu

4101 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SK Nikšić
Foto: SK Nikšić

Streljački klub “Nikšić” organizovao je na strelištu CZ Montenegro u Danilovgradu „Prvomajski turnir“ serijskog malokalibarskog oružja.

Na turniru, koji se nalazi u kalendaru Streljačkog saveza Crne Gore u “C” segmentu i koji je revijalnog karaktera, učestvovala su 32 takmičara koja su se takmičila u tri discipline – puška 100 metara optički nišan, puška 50 metara otvoreni nišan i pištolj 25 metara precizno.

Što se tiče discipline puška 100 m (optički nišan) najbolji je bio Zoran Vukčević, drugo mjesto je pripalo Dejanu Jokiću, a treće Aleksandru Džogazu.

U pomenutoj disciplini takmičila su se i tri juniora – prvi je bio Andrija Jokić, drugi Aleksa Jokić, a treći Andrija Dragović. U disciplini puška 50 m (otvoreni nišan) Vladan Vuković je zauzeo prvo mjesto, Boris Dragović drugo, a Nikša Šturanović treće.

Aleksandar Džogaz osvojio je prvo mjesto u disciplini pištolj 25 m, Martin Goda bio je drugi, a Musa Tahiri treći, dok se u kategoriji žena takmičila samo Nikolina Radunović.

Bonus video: