Iskoristite niže cijene za uspješnu kupovinu!

S obzirom da se većina kućnog budžeta jedne porodice potroši na životne namirnice, važno je znati kako da uštedite.

19186 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Još jedan vikend je pred nama, a slobodno vrijeme možete iskoristititi i za dobru pripremu sedmične kupovine. Dobra priprema, podrazumijeva još bolju uštedu. Prije nego što napravite listu namirnica, prelistajte proizvode u IDEA katalogu.

IDEA
foto: IDEA

Po posebnim, još nižim cijenama, IDEA je pripremila set proizvoda za svakodnevne potrebe, kako bi vaša kupovina bila što isplativija. U svim IDEA prodavnicama pronađite oznake - akcija, niža cijena, super prilika, kupi više-plati manje i Super cijena za korisnike Super kartice i čeka vas preko 1000 artikala po nižim cijenama.

IDEA
foto: IDEA

Za dodatna pitanja, savjet i preporuku potrošači se u svakom trenutku mogu obratiti zaposlenima koji će im pomoći da izaberu najisplativije i najkvalitetnije proizvode iz ponude.

IDEA
foto: IDEA

Kada krenete u IDEU, ne zaboravite Super Karticu za dodatnu uštedu. Super Kartica donosi posebne povoljnosti penzionerima, a svim novim članovima Senior Kluba koji od 21. aprila do 1. jula potroše 50 eura na kupovinu u IDEA prodavnicama, Super kartica poklanja 500 dodatnih bodova. Pored toga, ako od 15. maja do 1. jula iskoriste 100 eura Senior Bona, novi članovi dobijaju čak 1000 dodatnih bodova na Super Kartici. Više na linku.