Kovačević: Prethodna vlast nije dozvolila skretanje sa evropskog puta

"Da radimo svi na dobrobit naše lijepe države, zaboravimo sve što nas je razdvajalo, da se okupimo oko naše države i stvorimo preduslove kako bi naša buduća pokoljenja imala čime da se bave", kazala je predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević

7593 pregleda 4 komentar(a)
Foto: PR Centar
Foto: PR Centar

Prethodna vlast nije dozvolila da Crna Gora skrene sa evropskog puta, ocijenila je predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević, osvrćući se na 16 godina od obnove nezavisnosti države.

"Da li smo mogli brže ući u Evropsku uniju (EU) pitanje je, ali ono što je najvažnije jeste da je Crna Gora spremna da uradi sve da brže dođemo do EU, kako bismo kvalitet života svih građana Crne Gore podigli na viši nivo", rekla je Kovačević, prenosi PR Centar.

Prema njenim riječima, Danilovgrad iz 2006. i 2022. je “nebo i zemlja”.

"Ovoliko investicija, urađenih poslova, bilo od Vlade, bilo od novih investitora, ovoliko značajnih odluka koje su donesene u Crnoj Gori, pa i u Danilovgradu, a sve u cilju da kvalitet života bude na većem nivou”, dodala je ona.

Kovačević je navela da je za nju najvažniji mir i da ne bude podjela.

"Da radimo svi na dobrobit naše lijepe države, zaboravimo sve što nas je razdvajalo, da se okupimo oko naše države i stvorimo preduslove kako bi naša buduća pokoljenja imala čime da se bave. Sve nasljeđe koje je donio referendum treba da ostavimo budućim pokoljenjima", rekla je Kovačević.

Na centralnoj proslavi građane Danilovgrada i goste zabavljala je sarajevska grupa Letu štuke, kao predgrupa je nastupio spuški bend Parampaščad.

Bonus video: