Ulica Oktobarske revolucije: Računi za vodu visoki

Iz „Vodovoda” nijesu „Vijestima” odgovorili da li su i zbog čega odbacili prigovor zbog povećanog računa za vodu
355 pregleda 4 komentar(a)
Račun za vodu Oktobarske revolucije
Račun za vodu Oktobarske revolucije
Ažurirano: 14.10.2017. 19:42h

Potrošači iz zgrade u Ulici Oktobarske revolucije broj 106 požalili su se „Vijestima” da su dobili uvećane račune za vodu septembar.

“Dobio sam račun za vodu za septembar u iznosu od 84,70 eura, odnosno piše da sam potrošio 139 kubika. U zgradi nema kvarova ni oštećenja kanalizacije i mislim da je 'Vodovod' pretjerao sa ovolikim iznosom računa i da su nas kao uredne platiše željeli da zlopupotrijebe”, kazao je stanar Ilija Bulatović.

Iz „Vodovoda i kanalizacije” su „Vijestima” odgovorili da je tačno da su potrošači iz zgrade u Ulici Oktobarske revolucije br. 106 dobili uvećane račune za septembar.

“Stigla nam je jedna reklamacija sa iste adrese, na osnovu koje je ekipa izašla na teren. Kontrolom na terenu je konstatovano da brojilo registruje uvećanu potrošnju, što ukazuje na moguće postojanje kvara poslije vodomjera. Iako su kvarovi poslije vodomjera u nadležnosti potrošača, pozivamo predstavnike Skupštine stanara da se jave nadležnoj službi našeg Društva kako bi zajedno utvrdili uzrok uvećane potrošnje i isti pokušali da riješimo”, saopštili su iz „Vodovoda”.

Bulatović je kazao da je uvećan račun dobio i za avgust, odnosno da je iznosio 31,75 eura i da ga je platio.

“Slično nam se desilo i prošle godine, pisali smo prigovor 'Vodovodu', ali je odbijen”, kazao je Bulatović.

Iz „Vodovoda i kanalizacije” nijesu „Vijestima” odgovorili da li su i zbog čega odbacili prigovor zbog povećanog računa za vodu.

Bonus video: