Adžić-Ozan: Zainteresovani smo za dodatno unaprijeđivanje između dvije policije

Iz MUP-a su saopštili da su sagovornici naročito izrazili zadovoljstvo povodom jačanja saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije

1840 pregleda 0 komentar(a)
Ozan i Adžić, Foto: MUP Crne Gore
Ozan i Adžić, Foto: MUP Crne Gore

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić primio je danas u posjetu ambasadorku Turske u Crnoj Gori Songul Ozan koja mu je čestitala stupanje na dužnost i pohvalila dosadašnju saradnju Crne Gore i Turske na bilateralnom planu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

"Sastanak, kojem su prisustvovali i v.d. generalnog direktora Direktorata za evropske poslove, međunarodnu saradnju i programe podrške Sergej Mučalica, kao i v.d. direktora za upravne poslove, državljanstvo i strance Radovan Popović, bio je prilika da se naglasi da je Ministarstvo unutrašnjih poslova zainteresovano za dodatno jačanje i unaprijeđivanje saradnje između dvije policije, i u tom smislu istakne da je svako iskustvo Republike Turske od nemjerljive koristi", navodi se u saopštenju.

Iz MUP-a su saopštili da su sagovornici naročito izrazili zadovoljstvo povodom jačanja saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Bonus video: