Tuborg vas poziva da sakupljate čepove! 20.000 nagrada i 20.000 razloga da piješ Tuborg

Tokom trajanja aktivacije u tržnom centru Delta City u Podgorici postavljen je Tuborg promo pult gdje svakog dana osim nedjelje u periodu od 15.00 do 21.00h možete zamijeniti čepove za nagrade.

15087 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Carlsberg
Foto: Carlsberg

Tuborg Montenegro je nedavno pokrenuo zanimljivu akciju gdje je putem društvenih mreža, TV reklame i bilborda pozvao sve ljubitelje piva da sakupljaju čepove i zamijene ih za nagrade. Do 30. juna ili do isteka zaliha potrošači iz Crne Gore 20 sakupljenih čepova mogu zamijeniti za majicu, 40 čepova za slušalice, a 60 čepova za zvučnik.

Tuborg
foto: Carlsberg

Tokom trajanja aktivacije u tržnom centru Delta City u Podgorici postavljen je Tuborg promo pult gdje svakog dana osim nedjelje u periodu od 15.00 do 21.00h možete zamijeniti čepove za nagrade. Osim u Podgorici, Tuborg stanice za prikupljanje čepova biće i u drugim gradovima širom Crne Gore- u Baru, Budvi, Herceg Novom, Kotoru, Tivtu, Ulcinju, Beranama, Bijelom Polju, Kolašinu, Pljevljima, Nikšiću, Cetinju, Danilovgradu, Petnjici, Mojkovcu, Andrijevici, Žabljaku, Šavniku, Rožajama, Plužinama, Plavu i Gusinju. Takođe, na Facebook i Instagram stranicama može pratiti kada i na koju lokaciju Tuborg karavan dolazi u vaš grad.

Tuborg
foto: Carlsberg

Pokrenuli smo zabavu, sa ciljem da još jednom nagradimo naše najvjernije potrošače, a da to bude kroz zanimljivu aktivaciju, kako bi ujedno sakupilii i što veći broj čepova. Pozivamo sve ljubitelje Tuborga da učestvuju u ovoj akciji, da sakupljaju čepove jer ih čeka 20.000 nagrada što je i dodatnih 20.000 razloga da u ovim toplim danima piju Tuborg.

Uživajte u ljetu i dobrom pivu!

Tuborg Montenegro