SAOPŠTENO IZ CEDIS-a

I u četvrtak u više opština višesatna isključenja struje

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 15 sati bez struje biti Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra, Kruševice i Jasika, a od devet do 14 sati dio ulice Ratnih veterana i dio naselja na Kakarickoj gori iznad kasarne Masline
0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.10.2017. 06:30h

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana nova brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Filendar, C. Šćepanovića, Poljice, Čaja, Grlić, Vostar i 9. decembra.

Brojila će u Beranama biti ugrađivana u mjestu Budimlja.

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 15 sati bez struje biti Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra, Kruševice i Jasika, a od devet do 14 sati dio ulice Ratnih veterana i dio naselja na Kakarickoj gori iznad kasarne Masline.

Na području Kotora, od deset do 11 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Krivošije i dio Dragalja, a od devet do 11 sati Škaljari (dio potrošača koji se napajaju sa TS Štamparija kod Crkve).

U Ulcinju će bez struje, od osam do 15 sati biti Pistula, Zoganje, Gač, Briska Gora, Darza, Ćurke, Sv. Đorđe i Sutjel, a od osam do 11 sati Brajše prema Kokovićima i Leševićima.

Na području Herceg Novog od 11 do 16 sati struju neće imati Baošići, Kumbor i Đenovići (povremeni prekidi u isporuci električne energije).

Od deset do 12 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom biće kompletno područje grada Žabljaka sa prigradskim naseljima i selima, od 13 do 15 sati Njegovuđa, Suvodo, Zminica, Krš, Vrela, Aluga, Šaranci, Novakovići i Okruglica, a od devet do 15 sati Pašina Voda.

U Kolašinu će, od devet i 30 do 14 i 30, bez struje biti Ljevišta, a od devet do 15 sati Drcka, Bare Kraljske, Vranještica i Suva Gora.

U Mojkovcu će bez napajanja električnom energijom biti Jakovići, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta.

Na području Bijelog Polja, od devet do 14 sati i 30 minuta bez struje će biti Lješnica, Ravna Rijeka, Slijepač Most, Mijatovo Kolo, Pali, Jabučina i Okladi.

Od 13 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta struju neće imati Čokrlije, Rajkovići, Mahala, Bijeli Potok, Pavino Polje, Kovren, Slatka, Bliškovo, Stožer i Grab, a od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta Grančarevo, Tomaševo, Glibavac, Potrk, Obod, Lijeska, Sokolac, Pisana Jela i Barice.

U Pljevljima će, od osam do 15 sati, bez struje biti Kalušići, Mrzovići, Grevo, Ranč, Koši Do i Odžak.

Od deset do 11 sati bez struje će biti potrošači sa područja opštine Petnjica, a od 11 i 30 do 12 sati Kalica, Trpezi, Gornja i Donja Vrbica i fabrika košulja La Vista.

U Beranama će od deset do 11 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom biti Babino, Dragosava, Zagrađe, dio Goražda i fabrika Polieks.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Preporučujemo za Vas