Diplomatski skandal na Cetinju

Ovaj diplomatski skandal će zasigurno zaustaviti naš evropski put.

53428 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ening
Foto: Ening

Nakon sastanka visokog nivoa koji se desio na Cetinju izvjesno je da Crna Gora neće moći koristiti pristupne fondove EU. Svemu tome je kriv bizarni razlog zbog koga je sastanak naglo prekinut. Ovaj diplomatski skandal će zasigurno zaustaviti naš evropski put.

Pogledajte izvještaj:

Da ne bi dolazilo do diplomatskih skandala u Crnoj Gori, a ni ukočenosti vrata ili bola u leđima, rješenje je – Samsung WindFree. Prvi klima uređaj u svijetu koji hladi, a ne duva.

Kako funkcioniše? – Kroz desetine hiljada mikro otvora, lagano izbacuje hladan vazduh i održava temperaturu prostorije ujednačenom.

Koliko troši? Samsung inverterski kompresor izrađen je uz vrhunsku energetsku efikasnost, i ostvaruje uštedu i do 58% manje električne energije.

Da li se čuje dok radi? Pri WindFree hlađenju, uređaj odlikuje tihi rad koji minimalizuje ambijentalnu buku i biva tiši čak i od šaputanja.

Kako se čisti? Ovu klimu odlikuju dvije stvari! Prva, automatski čisti samu sebe – isušujući svoj izmjenjivač toplote, odstranjujući vlagu, bakterije i neprijatne mirise. Druga, antibakterijski filter se jednostavno vadi i čisti, bez potrebe za serviserima.

Da li WindFree klima grije zimi? Interterski uređaji efikasno griju prostoriju do spoljašnje temperature od -15°C.

Još nešto? SmartThings aplikacija na telefonu omogućava da iz udobnosti doma, ili van njega, upravljate temperaturom i nadgledate klima uređaj.

Cijena? WindFree je dostupan već po cijeni od 699 EUR za prostorije veličine do 20m2, uz rok isporuke od 48h.

Da saznate još informacija – posjetite sajt: pametnohladjenje.me

Da se uživo uvjerite u blagodeti WindFree tehnologije – posjetite Ening Showroom kod pit stop pumpe na Tuškom putu ( ulica 4. jula ) u Podgorici.

Da direktno kontaktirate, pozovite 069 320 303