Niže cijene su još niže

Savjeti za rasterećeniji kućni budžet su uvijek dobrodošli

10168 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Prilikom kupovine namirnica često znamo da se zanesemo, pa kupimo i ono što nam možda nije neophodno. IDEA donosi nekoliko savjeta za isplativiju kupovinu i veću uštedu.

IDEA
foto: IDEA

Savjet za sve one koji žele da uštede jeste da kupuju količinu namirnica koja se može potrošiti za jednu sedmicu, najviše dvije. Na taj način namirnice se neće pokvariti, a ni novac se neće baciti.

IDEA
foto: IDEA

Da ušteda nije mala, uvjerićete se i sami kada vidite da je IDEA snizila cijene za čak preko 1.000 artikala u okviru svoje redovne akcije. Kada bi sabrali popuste na sve potrebne artikle koje možete pronaći na akciji, izračunaćete da neke proizvode faktički dobijate besplatno.

IDEA
foto: IDEA

I svakodnevna kupovina može značiti dodatnu uštedu ukoliko kupujete u nekoj od komšijskih IDEA prodavnica, uz unaprijed pripremljen spisak i artikle koji su na posebnim popustima. Prepoznaćete ih jer su drugačije označeni. U IDEI oznaka Niža cijena znači još povoljniju kupovinu i još veća sniženja redovnih cijena proizvoda, a specijalna oznaka Super prilika je namijenjena za proizvode čija se cijena ne smije propustiti. Osim toga, svakog dana potrošači mogu pronaći i veliki broj proizvoda sniženih samo uz Super Karticu.

I taman kad pomisliš da ne može povoljnije, u IDEI je niže još niže! Klik na link.