Demokrate Žabljak: Bošković pogrešnim postupcima urušio "Komunalno i vodovod"

"Stvarno stanje mehanizacije i voznog parka ovog preduzeća, koje Bošković sa radnicima po ugovoru o djelu svjesno uništava, porazno je"

9726 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Opštinski odbor Demokrata Žabljak optužio je direktor "Komunalno i vodovod Žabljak" Radovana Boškovića da je "nesavjesnim i nedomaćinskim odnosom doveo firmu do uništenja".

Demokrate Žabljak tvrde da je Bošković "pogrešnim postupcima urušio preduzeće".

"Iako je ova ljetnja sezona pokazala velike nedostatke koji se ogledaju u neredovnom vodosnabdijevanju koje je prouzrokovano nelegalnim priključcima, nedovoljnom kapacitetu za odvod smeća, kao i neredovnom održavanju javnih površina, pitamo se kako ćemo dočekati zimsku sezonu. Stvarno stanje mehanizacije i voznog parka ovog preduzeća, koje Bošković sa radnicima po ugovoru o djelu svjesno uništava, porazno je. Zato, dostavljamo like koje govore u kakvom stanju se sad nalaze snjegočistači koji su sa proljećem ostali parkirani oko lokalnih saobraćajnica sa punom zimskom opremom, natovareni rizlom i soli, zarasli u korov, dok je ostatak voznog parka spreman za autootpad", navodi se u saopštenju Demokrata Žabljak.

Pozvali su Boškovića da za vrijeme trajanja mandata, "ne pravi njemu već poznate izlete".

"I ne nabavlja mehanizaciju iz ’80-ih godina i ne plaća ih ogromnim sumama novca, već da prihvati činjenici da je najgori rukovodilac u istoriji ovog preduzeća i podnese ostavku kako bi dao šansu nekome ko je stručan i zna svoj posao da pokuša da spasi ovo preduzeće koje je trenutno “rak rana” Žabljaka", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: