Đurašković: Cetinje će u budućem periodu kreirati programe razvoja na osnovu potrebe građana

Posjeta je realizovana u sklopu programa obilaska mjesnih zajednica na teritoriji Prijestonice, koji ima za cilj bolje upoznavanje sa problemima građana

2586 pregleda 7 komentar(a)
Gornji Ceklin, Foto: Opština Cetinje
Gornji Ceklin, Foto: Opština Cetinje

Gradonačelnik Cetinja, Nikola Đurašković, istakao je da će opredijeljenost Prijestonice biti da svi programi razvoja u narednom periodu budu kreirani na osnovu potrebe građana.

Đurašković je, kako je saopšteno iz Prijestonice Cetinje, sa zamjenikom Milošem Mudrešom, sekretarkom za investicije i održivi razvoj Vesnom Tomanović i sekretarom za stambeno komunalne poslove i saobraćaj Vladanom Radunovićem obišao je Mjesnu zajednicu Gornji Ceklin i razgovarao sa mještanima.

Mještani su, kako navode, informisali predstavnike gradske uprave o infrastrukturnim i drugim problemima, o aktivnostima preduzetim u proteklom periodu i o planovima za dalji razvoj i poboljšanje uslova života u ovom kraju.

"Posjeta MZ Gornji Ceklin realizovana je u sklopu programa obilaska mjesnih zajednica na teritoriji Prijestonice Cetinje, koji ima za cilj bolje upoznavanje sa problemima građana", navodi se u saopštenju.

Bonus video: