Redovni akcijski katalog je spreman

IDEA: Kad jesen stiže, cijene su niže

Svaka kupovina u IDEA prodavnicama donosi i više mogućnosti za uštedu

42933 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Koliko često odlazite u nabavku? Da li kupujete samo za narednih par dana, ili planirate polumjesečnu ili mjesečnu kupovinu?

Krajnji cilj je da se iz nabavke vratite sa precrtanim spiskom, a da pritom napravite i uštedu u budžetu. U tome će vam najbolje pomoći katalozi sa proizvodima po povoljnijim cijenama, a šta je to za vas ovoga puta pripremila IDEA, pogledajte u najnovijem akcijskom katalogu.

Pored prehrambenih, u IDEA prodavnicama, po nižim cijenama možete pronaći brojne artikle za vaše domaćinstvo. Pored istaknutih, na dnu stranice možete pronaći galeriju sa ostalim artiklima koji vas, između ostalih, čekaju po nižim cijenama.

Idea
foto: IDEA

Svaka kupovina u IDEA prodavnicama donosi i više mogućnosti za uštedu, jer znate da vas tamo čekaju niže cijene. Dovoljno je da među policama pronađete oznake - akcija, kupi više - plati manje, niže cijene i super prilika.

Idea
foto: IDEA

Ako još uvijek niste, nabavite svoju Super karticu. Tu je spakovano još mnogo povoljnosti koje će vam značiti za dodatnu uštedu.

Idea
foto: IDEA

Već znate da su niže cijene sinonim za ponudu u IDEA prodavnicama. Zato, već ovog vikenda posjetite sebi najbližu i pronađite proizvode po svom ukusu.