IDEA uručila donaciju Institutu za bolesti djece

IDEA je donirala 11 televizora Odjeljenju pedijatrije B na Institutu za bolesti djece u Podgorici. Donacija je obradovala 20-tak mališana koji, zbog različitih zdravstvenih problema, trenutno borave u bolnici. Na novim televizorima mogu da prate različite zabavne TV programe, zahvaljujući Telemach-u, koji je Institutu donirao 20 risivera i odrekao se pretplate.
214 pregleda 0 komentar(a)
IDEA
IDEA
Ažurirano: 03.10.2017. 06:14h

Vrijeme u bolnici djeca sada mogu da prekrate i igrajući društvene igre, koje su im tokom posjete kao poklon uručili predstavnici IDEE. Ovo je druga IDEINA donacija dječijoj bolnici, kojoj je prošle godine poklonila 15 televizora.

„Obišli smo odjeljenje pedijatrije B i jako nam je drago što su se mališani obradovali donaciji, a sigurni smo da će im vrijeme koje moraju da provedu u bolnici, proći lakše i brže uz omiljene TV kanale, crtane filmove i zabavne emisije. Uvijek se trudimo da posebnu pažnju posvetimo najmlađima u okviru naših kontinuiranih društveno-odgovornih aktivnosti,“ saopštila je direktorica marketinga u IDEI Jelena Doderović.

Predstavnike IDEE dočekala je direktorica Instituta Sonja Milašinović, koja se zahvalila na donaciji.

„Zahvaljujem se našem dobrom prijatelju – IDEI, na vrijednoj donaciji koju su poklonili Institutu za bolesti djece. Dobili smo 11 televizora, sa kojima su opremljene sobe na Odjeljenju pedijatrije B, gdje se liječe djeca od 2 do 16 godina. Zahvaljujući i prijateljskom gestu Telemach-a, koji je donirao risivere i TV signal, djeca sada mogu da prate interesantne sadržaje i vrijeme u bolnici učine manje stresnim,“ rekla je Milašinović.

Da IDEA posebnu pažnju posvećuje najmlađima potvrđuju i njene prethodne akcije. U decembru prošle godine organizovala je Novogodišnji karavan, koji je posjetio sva dječija odjeljenja u bolnicama širom Crne Gore i poklonima obradovao mališane koji su praznike morali da provedu van kuće. Takođe, IDEA je bebama rođenim 1. januara poklonila pelene do prvog rođendana. Iste aktivnosti najavili su i ove godine.