"Pjesmom za Kristijana i Radovana": Za liječenje dječaka prikupljeno oko 5.000 eura

“Na ovome nećemo stati. Planiramo da na gradskom Trgu organizujemo veliki maskenbal koji će takođe biti humanitarnog karaktera", najavila je Maraš
66 pregleda 0 komentar(a)
Pjesmom za Kristijana i Radovana, Foto: Svetlana Korać
Pjesmom za Kristijana i Radovana, Foto: Svetlana Korać
Ažurirano: 02.10.2017. 12:46h

Tokom humanitarnog konceta u Nikšiću, „Pjesmom za Kristijana i Radovana“, prikupljeno je oko 5.000 eura za liječenje dvojice dječaka iz Nikšića - desetogodišnjeg Kristijana Radulovića i pet godina starijeg Radovana Krivokapića koji boluju od cerebralne paralize, a Radovan je još i slijep. Za njihovo liječenje u Istanbulu, gdje će im biti presađene matične ćelije, potrebno je 35.000, odnosno 44.000 eura. Koncert je organizovala NVO „Izvor života“ u saradnji sa Opštinom Nikšić, i pomoć prijatelja iz NVO “Porodica”.

“Sredstva za Kristijana su gotovo prikupljena, fali nekih 500 eura koja će mu biti proslijeđena od ovog koncerta, a sve ostalo što pripada njemu porodica Radulović poklanja porodici Radovana Krivokapića, s obzirom da se bore za isti cilj”, kazala je Konstatina Maraš iz “Izvora života”.

Kristijan je već počeo sa terapijama, napredak se primjećuje i za njegovo liječenje fali nepuno 445 eura. Kada je Radovan u pitanju za njegovo liječenje nedostaje 37.849 i građani mogu preko broja koji je otvorila Fondacija „Budi human“ da doniraju za liječenje. Potrebno je upisati 8 i poslat SMS na 14543.

“Na ovome nećemo stati. Planiramo da na gradskom Trgu organizujemo veliki maskenbal koji će takođe biti humanitarnog karaktera, a prikupljeni novac ići će za Radovanovo liječenje. Biće tu još akcija, a u maju naredne godine planiramo da organizujemo veliki concert na kome će učestvovati sedam najvećih imena naše estrade”, najavila je Maraš.

Na koncertu „Pjesmom za Kristijana i Radovana“, nastupili su Sergej Ćetković, Bojan Marović, Zdravko Đuranović, Bojan Delić, Ismail Delija, Goran Stijepčević, Aleksandar Zoranić, Božo Božović, Zoran Džiknić, Zoran Kalezić, Milan Bukilić, Seka Tončić, Dejan Zeković DJ Zed i plesni klub „Royal“.

Bonus video: