Povoljnije cijene za slavsku trpezu

Na okupu sa porodicom i prijateljima uz najukusnije specijalitete

36446 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Sezona slavskih okupljanja je pred nama. Bez obzira da li se ovaj dan obilježava porodično ili u širem krugu, gozba je posebna i razlikuje se od svakodnevne. Pronađite sve što vam je potrebno za najukusnije slavske zalogaje i trpezu u okviru specijalne IDEA slavske akcije.

Na vašem stolu se mogu pronaći razni ukusne đakonije, slane i slatke, kao što su rolati, peciva, kanapei, salate, a koji će učiniti da trpeza izgleda bogato. Dovoljno je samo malo kreativnosti i pravih sastojaka.

IDEA
foto: IDEA

Osim slavske akcije, ne zaboravite da je IDEA za vas spremila niže cijene za preko 1000 artikala. Prelistajte redovni katalog i obratite pažnju na posebne oznake u IDEA prodavnicama. Već znate da je dovoljno da prilikom kupovine potražite: akcija, niža cijena, kupi više – plati manje, super cijena uz Super Karticu i super prilika na policama IDEA prodavnica i vaše omiljene artikle možete nabaviti po najpovoljnijim cijenama.

IDEA
foto: IDEA

Bilo da su vam potrebni sastojci, gotovi ukusni proizvodi i namirnice za posnu ili mrsnu trpezu, ali i artikli za ostale potrebe domaćinstva, potražite sve što vam je potrebno u redovnom katalogu i već danas pronađite u najbližoj IDEA prodavnici.

IDEA
foto: IDEA

Ne zaboravite da nabavite svoju Super Karticu i uživate u programu nagrađivanja sa kojim ste uvijek na dobitku. Sve korisnike očekuju posebni benefiti prilikom kupovine, kao i specijalne super cijene.