Katić: Njegujemo tradiciju i bogatu, uspješnu prošlost Herceg Novog

"Ponosni smo na djela naših predaka i svih onih koji su svoje ime i djela ugradili u slavno ime grada koji je podigao Tvrtko I Kotromanić 1382. godine. Pokazujemo složnost i solidarnost kakvu su pokazali svi oni koji su tokom sedmovjekovnog postojanja našeg grada branili interes i integritet Herceg Novog", navodi se u saopštenju

2333 pregleda 5 komentar(a)
Katić, Foto: Kabinet predsjednika Opštine Herceg Novi
Katić, Foto: Kabinet predsjednika Opštine Herceg Novi

"Drage Novljanke i Novljani, u svoje lično i ime lokalne uprave čestitam vam 28. oktobar, Dan opštine i Dan oslobođenja Herceg Novog", poručio je predsjednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić.

"Ponosni smo na djela naših predaka i svih onih koji su svoje ime i djela ugradili u slavno ime grada koji je podigao Tvrtko I Kotromanić 1382. godine", navodi se u saopštenju Kabineta predsjednika.

"Zajedno sa vama svake godine Herceg Novi činimo boljim mjestom za život, mjestom u kojem se stvaraju nove vrijednosti i mogućnosti, ali i njeguju tradicija i tekovine bogate prošlosti", naglašava Katić.

On ističe da "u narednom periodu predstoji još intenzivniji rad po pitanju poboljšanja infrastrukture, razvoja kulture, uslova za lični razvoj svih sugrađana, ali i borba za očuvanje Bolnice Meljine i Instituta “Dr Simo Milošević”. Za šta će kako kaže, "bez ikakve sumnje, pokazati složnost i solidarnost kakvu su pokazali svi oni koji su tokom sedmovjekovnog postojanja našeg grada branili interes i integritet Herceg Novog".

"Srećan vam 28. oktobar! Živio Herceg Novi, njegova bogata istorija i zasigurno još bogatija budućnost", zaključio je Katić.

Bonus video: